Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανακοίνωση χορηγίας από το τμήμα e-sports του Πανιωνίου

Ανακοίνωση χορηγίας από το τμήμα e-sports του Πανιωνίο. Αναλυτικά: "Ανακοίνωση νέας συνεργασίας! Ο Panionios eSports και η εταιρεία Ath...

Ανακοίνωση χορηγίας από το τμήμα e-sports του Πανιωνίο.

Αναλυτικά:






"Ανακοίνωση νέας συνεργασίας!
Ο Panionios eSports και η εταιρεία Athens Microcomputers sa - ΑΜΥ αε ανακοινώνουν, με ιδιαίτερη χαρά, την έναρξη της συνεργασίας τους.
Αυτή η σημαντική συνεργασία ανοίγει νέους ορίζοντες για την ομάδα μας στον συναρπαστικό κόσμο των esports.
Η ΑΜΥ ΑΕ είναι μία από τις πρώτες εταιρείες Πληροφορικής στην Ελλάδα. Ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1981 με στόχο την διάθεση προϊόντων υψηλής τεχνολογίας. Η τεχνολογική τους εμπειρία θα λειτουργήσει ως ισχυρό εργαλείο για τη βελτίωση των επιδόσεων μας στο χώρο των esports.
Με αυτήν τη συνεργασία, αναδεικνύουμε τον ρόλο της τεχνολογίας στον αθλητισμό, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που συνδυάζει την εμπειρία των esports με την προηγμένη τεχνολογία. Με την υποστήριξη της ΑΜΥ ΑΕ αναμένουμε ότι θα επιτύχουμε νέα ύψη στα τουρνουά, ενώ θα προσφέρουμε μια ακόμη πιο συναρπαστική εμπειρία στους φανς μας.
Η συνεργασία αυτή είναι ένα βήμα προς το μέλλον, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την ομάδα μας. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτήν τη συναρπαστική πορεία με την ΑΜΥ ΑΕ και να κατακτήσουμε μαζί τον κόσμο των esports. Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξή σας και ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτήν τη συναρπαστική περιπέτεια με εσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια