Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Διπλό» επί του ΠAOK για τον Iστορικό!

Εκτός έδρας νίκη για τον Ιστορικό επί του ΠΑΟΚ

Εκτός έδρας νίκη για τον Ιστορικό επί του ΠΑΟΚ.

Συναρπαστικό ματς με συγκλονιστικό φινάλε έγινε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, όπου ο Πανιώνιος πήρε τελικά την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη στο φινάλε, με ανατροπή 10-9, επί του ΠΑΟΚ, για την 11η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών και διατηρήθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας του Β' Ομίλου, με 27 βαθμούς (και έναν αγώνα λιγότερο).

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Ιστορικός προηγήθηκε με 2-3, ωστόσο ο μαχητικός Δικέφαλος του Βορρά ισορρόπησε το παιχνίδι, με το δεύτερο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 5-5. Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο, με σκληρές μάχες, ειδικότερα στα 2μ. και τον Πανιώνιο να ανακτά ισχνό προβάδισμα στο τέλος του οκταλέπτου με 7-8 και μάλιστα με ανατροπή στα τελευταία τρία λεπτά.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν γκολ γκολ σε όλη τη διάρκεια και ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 9-8 στα μέσα του τέταρτου οκταλέπτου. Ο Πανιώνιος, όμως, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά και να πάρει μια νίκη-θρίλερ, με τον κορυφαίο παίκτη του στον συγκεκριμένο αγώνα Άλεκσα Ουκρόπινα να σημειώνει το νικητήριο γκολ, 9 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

Έτσι ο Πανιώνιος νίκησε και την κούραση, μετά το απαιτητικό ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Ορτίτζια.

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 9-10

Οκτάλεπτα:  2-3, 3-2, 2-3, 2-2.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν., Καπράγκος, Κεχαλάρης, Τσολακούδης 3, Ξυλάς 2, Ντέλιτς 2, Προσινικλής Π., Κούπμαν 2,  Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καρατζάς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Παπάκος Ι. 1, Γραμματικός 1, Καλαϊτζής 1, Τσιάβος, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Ουκρόπινα 4, Καπετανάκης, Μαυροβουνιώτης, Παυλοστάθης, Κατραούρας.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Παϊρακταρίδης

Αλυτάρχης: Γιώργος Βορδουνάς

Δεν υπάρχουν σχόλια