Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φοβερός Πανώνιος «βούλιαξε» την Πρίμορατς και προκρίθηκε στους «16» του LEN Euro Cup!

Ένας φοβερός Πανιώνιος με εξαιρετική εμφάνιση νίκησε με 8-5 την Πρίμορατς Κότορ

Ένας φοβερός Πανιώνιος με εξαιρετική εμφάνιση νίκησε με 8-5 την Πρίμορατς Κότορ και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Euro Cup.

Η ομάδ του Κώστα Δήμου έδειξε συνέπεια στο μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού και με πολύ καλή απόδοση έφτασε στη νίκη-πρόκριση, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Οι κυανέρυθροι ήταν εξαιρετικοί στην άμυνα, δεν άφησαν σε κανένα σημείο την Πρίμορατς να βρει ρυθμό και αυτό ήταν το κλειδί της νίκης.

Ο Ιστορικός είχε σε μεγάλη μέρα τον Λιμαράκη που πραγματικά ήταν... κέρβερος κάτω από την εστία, ενώ επιθετικά ο Γούνας ήταν κυρίαρχος με τρία τέρματα.

Πλέον ο Πανιώνιος ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και χρειάζεται έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Τριέστε (9/12) προκειμένου να «κλειδώσει» την πρωτιά του ομίλου, αφού η Τριέστε επικράτησε με 14-11 της Ορτίτζια.

Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο της έδρα του αφού πήρε οκτώ βαθμούς έχοντας το απόλυτο των νικών.

Φυσικά σε αυτό έπαιξε ρόλο και η τρομερή παρουσία του κόσμου του Ιστορικού που γέμισε ξανά το κλειστό κολυμβητήριο, δίνοντας μεγάλη ώθηση στην ομάδα! 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΡΙΜΟΡΑΤΣ ΚΟΤΟΡ 8-5

Οκτάλεπτα: 2-2, 3-1, 3-1, 0-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Παπάκος, Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 1, Μουρίκης, Γούνας 3, Ουκρόπινα, Καπετανάκης 2, Λιμαράκης.

ΠΡΙΜΟΡΑΤΣ ΚΟΤΟΡ (Ζόραν Μάσλοβαρ): Κράλι, Μπργκούλιαν, Μάρκοβιτς 2, Γκόπτσεβιτς 1, Μίρσιτς 1, Λάμπε, Περόφ 1, Κάστροπ, Βίτσο, Γιάνοβιτς, Βουκάσοβιτς, Τσέτκοβιτς.

Η βαθμολογία (5 αγ.):

1.Πανιώνιος 11
2.Πρίμορατς Κότορ 9
---------------------------
3.Ορτίτζα 6
4.Τριέστε 4

H 6η αγωνιστική (9/12): Τριέστε - Πανιώνιος, Πρίμορατς - Ορτίτζια.

Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια