Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όταν oι πράξεις έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα λόγια

Ο Μπασκετικός γράφει για την επόμενη μέρα του Πανιωνίου και την πρόταση που καταθέτει στο ελληνικό μπάσκετ, πρωτοπόρος όπως πάντα Ανησύχησε...

Ο Μπασκετικός γράφει για την επόμενη μέρα του Πανιωνίου και την πρόταση που καταθέτει στο ελληνικό μπάσκετ, πρωτοπόρος όπως πάντα

Ανησύχησε κανείς; Αν κρίνω από την ατμόσφαιρα που επικρατούσε μετά την πρώτη ανακοίνωση της ΕΕΑ, μάλλον όχι! Και πως να ανησυχήσεις; Και γιατί να ανησυχήσεις; Εδώ δεν έχουμε λόγια, λόγια, λόγια και ουσία μηδέν αλλά το αντίθετο: Πράξεις με πολύ λίγα (ως καθόλου) λόγια.

Ο Πανιώνιος θα προχωρήσει και μάλιστα ως πρωτοπόρος. Είναι ΚΑΕ, αν δεν το καταλάβατε. Ανώνυμη Εταιρεία. Δηλαδή θα δουλεύουν όλοι επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα. Από το οργανωτικό μέχρι το εμπορικό. Και φυσικά το αγωνιστικό.

Στην Elite League, την Α2 δηλαδή, μακράν το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στην Ελλάδα φέτος, ο Πανιώνιος παρουσιάζει μια πρόταση: Επαγγελματική λειτουργία. Όχι μισή ερασιτεχνική, μισή επαγγελματική. Ούτε καθόλου με ολίγη από τίποτα. Μια ομάδα που θα δουλέψει με σεβασμό επάνω στο brand της και θα καταθέσει μια πρόταση για την επόμενη μέρα! 

Μια ομάδα επαγγελματική σε όλα τα επίπεδα κάτι που θα συμβάλλει και στη δική της πρόοδο κι εξέλιξη αλλά και στη γενικότερη βελτίωση του πρωταθλήματος. Διότι όταν πηγαίνεις μπροστά, όταν τολμάς να κάνεις βήματα προόδου, τότε σίγουρα αποβλέπεις σε κάτι καλύτερο. Ατομικά και συνολικά.

Μπορεί (και είναι ευχή, ελπίδα και πίστη όλων) ο Πανιώνιος να μείνει για ένα χρόνο στην Elite League και του χρόνου να βρίσκεται στην Basket League. Εκεί ανήκει αλλά με σεβασμό αντιμετώπισε και την Β’ Εθνική όπως αντιμετωπίζει και την Elite League. Δεν έχει σημασία όμως.

Θα έχει αφήσει το αποτύπωμα ως η μόνη ομάδα που τόλμησε να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να ανοίξει ένα δρόμο προς την εξέλιξη. Κι αυτό δεν το λέμε επειδή είμαστε Πανιώνιοι αλλά επειδή είναι η αλήθεια.

Αυτό ισχύει όταν βάζεις τον εαυτό σου κάτω από την Πανιώνια Ιδέα. Και οι πρόεδροι είναι οι πρώτοι. Και όλοι ακολουθούν.

1 σχόλιο