Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παραμένει «κάστρο» η Nέα Σμύρνη, στόχoς και οι εκτός έδρας νίκες!

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Ο Κώστας Γεωργιάδης μετά τη νίκη επί του Περαμαϊκού είχε αναφέρει στην συνέντευξη Τύπου πως η Νέα Σμύρνη θα πρέπει να είναι το "κάστρο" της ομάδας. Έως τώρα αυτό έχει γίνει. Ο Πανιώνιος σε τέσσερα παιχνίδια στην έδρα του μετράει ισάριθμες νίκες (με Αγία Παρασκευή, Περαμαϊκό, Ηλυσιακό, Φωστήρα) και μάλιστα συνολικά σε αυτά τα ματς έχει σημειώσει 13 γκολ, έχοντας δεχτεί μόλις δύο.

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Φωστήρα, ο αγώνα δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης. Ο Ιστορικός σκόραρε ένα πολύ γρήγορο γκολ με τον Ιγνατίδη, ένα γκολ από τα... αποδυτήρια (στα 37 δευτερόλεπτα) και ουσιαστικά από το πρώτο λεπτό το ματς είχε πάρει τον δρόμο του.

Ο Γεμιστος στο 28' έκανε το 2-0 και κάπως έτσι γράφτηκε η ιστορία του παιχνιδιού. Οι κυανέρυθροι είχαν κι άλλες καλές ευκαιρίες για να πετύχουν τέρματα, όμως στα τελειώματα των φάσεων δεν υπήρχε το καθαρό μυαλό ή υπήρχε ακόμα και η ατυχία, όπως το πλασέ του Μπουρλάκη που πέρασε ελάχιστα άουτ, αλλά και το σουτ του Γεμιστου που έδιωξε η άμυνα του Φωστηρα λίγο πριν περάσει η μπάλα την γραμμή της εστίας. 

Όπως και να έχει η νίκη ήρθε με σχετική ευκολία για τον Ιστορικό, που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και για τέταρτο συνολικά κράτησε το "μηδέν" στην εστία του. Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. 

Τώρα, η ομάδα του Γεωργιάδη έχει μπροστά της δύο συνεχόμενες εκτός έδρας αποστολές. Αρχικά στην Κρήτη κόντρα στον Ατσαλένιο και εν συνεχεία στην Βοιωτία απέναντι στον ΑΟ Υπάτου. Δύο ιδιαίτερα δύσκολα παιχνίδια, στα ο οποία ο Πανιώνιος πρέπει να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμος και συγκεντρωμένος για να πάρει τις πολύτιμες νίκες.

Οι κυανέρυθροι καλούνται να γίνουν πιο αποτελεσματικοί και στα παιχνίδια μακριά από το "σπίτι" τους, όπου μέχρι στιγμής μετρούν μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. 

ΥΓ: Θέλω να ευχαριστήσω (και) δημόσια τον Αλέξη Σπυρόπουλο που σε ένα ακόμα "κάλεσμα" μου ανταποκρίθηκε αμέσως θετικά και έδωσε άλλη αίγλη στην μετάδοση μας μέσα από τα panionianea.gr.

YΓ1: Τα παιδιά θα έπρεπε να χαμογελούν και όχι να πεθαίνουν. Όχι άλλοι πόλεμοι!

YΓ2: Έκλεισε ένα υπέροχο, αήττητο Πανιώνιο Σ/Κ. Νίκες σε Πόλο (Ανδρών/Γυναικών), Βόλεϊ (Γυναικών), Μπάσκετ (Ανδρών) και Ποδόσφαιρο!

ΥΓ3: Πόσο χαίρομαι που γράφουμε και ασχολούμαστε καθαρά με ποδοσφαιρικά θέματα και όχι με τους γιατρούς των αγώνων...



Δεν υπάρχουν σχόλια