Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Nα διευρύνει το σερί νικών του θέλει ο Iστορικός!

Να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις θέλει ο Πανιώνιος, που την Τετάρτη (04/10, 16:00) υποδέχεται στη Νέα Σ...

Να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις θέλει ο Πανιώνιος, που την Τετάρτη (04/10, 16:00) υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον Περαμαϊκό, για την εμβόλιμη 1η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Οι κυανέρυθροι προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες, με αυτή επί του Άρη Πετρούπολης την περασμένη Κυριακή να είναι ιδιαίτερα σημαντική. 

Η ομάδα του Γεωργιάδη καλείται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να δώσει δύο ακόμα παιχνίδια και τα δύο όμως στην έδρα της. Το πρώτο είναι αυτό με τον Περαμαϊκό (04/10) και το επόμενο εκείνο με τον Ηλυσιακό το ερχόμενο Σάββατο (07/10).

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά από τον Πανιώνιο αντιμετωπίζουν το "κάθε παιχνίδι ξεχωριστά" και έτσι άπαντες έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον αγώνα της Τετάρτης. 

Ο Περαμαϊκός είναι μια ομάδα που έχει ενισχυθεί αρκετά μεταγραφικά, έχει ως στόχο την παραμονή και θα επιδιώξει να κάνει την... ζημιά στη Νέα Σμύρνη. Είναι ένας αντίπαλος που χρειάζεται προσοχή από τον Πανιώνιο, με τους κυανέρυθρους όμως να είναι σαφέστατα πιο ποιοτική ομάδα, κάτι που πρέπει να αποδείξουν και στον αγωνιστικό χώρο.

Θέλει τον κόσμο μαζί του!

Είναι δεδομένο πως το εργάσιμο της ημέρας που διεξάγεται ο αγώνας δεν θα επιτρέψει σε πολλούς να καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο. 

Πάντως, στον Πανιώνιο περιμένουν από τον κόσμο του συλλόγου να δώσει το "παρών" στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης και να... σπρώξει την ομάδα προς τη νίκη.

Ζωντανά από το Panionianea TV

Τα panionianea.gr, μέσα από το κανάλι τους στο youtube, θα μεταδώσουν ζωντανά την αναμέτρηση, με εικόνα και ήχο από το στάδιο της Νέας Σμύρνης. Σέντρα του αγώνα στις 16:00, λίγο νωρίτερα η ζωντανή σύνδεση από το γήπεδο.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια