Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Eυχάριστα νέα και ανακούφιση για Γροντή!

Μπορεί ο Πανιώνιος να πήρε μία νίκη με... επική ανατροπή κόντρα στον Ηλυσιακό

Μπορεί ο Πανιώνιος να πήρε μία νίκη με... επική ανατροπή κόντρα στον Ηλυσιακό, όμως η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης ήταν χωρίς αμφιβολία ήταν η στιγμή που ο Δημήτρης Γροντής βρέθηκε στο έδαφος μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Παρασκευόπουλου.

Ο έμπειρος μέσος μετά από την δυνατή σύγκρουση που είχε με τον αντίπαλο του για λίγα δευτερόλεπτα έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να "παγώσει" όλο το γήπεδο και τον κόσμο του συλλόγου να αγωνιά για την κατάσταση της υγείας του.

Μετά από αρκετά λεπτά ιατρικής φροντίδας και αφού ευτυχώς ο Γροντής είχε ξανά τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε με φορίο στο ασθενοφόρο που υπήρχε στο γήπεδο και εν συνεχεία κατευθείαν για το νοσοκομείο.

Από εκεί, λοιπόν, ήρθαν τα ευχάριστα νέα, αφού οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν καθαρές, με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή να έχει υποστεί διάσειση, με την κατάσταση του πάντως να μην εμπνέει παραπάνω ανησυχία.

Πλέον, ο Γροντής θα χρειαστεί 2-3 μέρες ανάρρωσης και στη συνέχεια θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του.

Μία εξέλιξη που έφερε ανακούφιση και χαμόγελα στον Πανιώνιο, καθώς ο έμπειρος ποδοσφαιριστής απέφυγε τα πολύ χειρότερα...

Διαβάστε και το σχετικό Δ.Τ. του Πανιωνίου:

"ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 07/10: Αμέσως μετά τον τραυματισμό του ο Δημήτρης Γροντής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί πέρασε αξονική εγκεφάλου και αυχένα οι οποίες ευτυχώς βγήκαν καθαρές και του έγιναν τρία ράμματα στο φρύδι. Ύστερα από σύσταση των ιατρών θα παραμείνει κλινήρης στο σπίτι για 2 μέρες και την Δευτέρα θα εξεταστεί εκ νέου από νευροχειρουργο όπου και θα έχουμε την ακριβή εκτίμηση για το ποτε θα επανέλθει κανονικά".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια