Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Aς ξεχάσουν αυτά που ήξεραν ως τώρα...

Ο Μπασκετικός...

Ο Μπασκετικός...

Ο μπασκετικός επιστρέφει κι ασχολείται με την αρχή του πρωταθλήματος αλλά και με την πρόσφατη απόφαση της ΕΕΑ. Κι έχει αρκετά θέματα.
Το βασικό είναι ότι το Σάββατο (07/10) αρχίζει το πρωτάθλημα και μια χρονιά στη διάρκεια της οποίας φιλοδοξούμε να φτάσουμε εκεί που μας αξίζει. Το ταξίδι έχει αρχίσει από τότε που ο Θοδωρής και ο Παναγιώτης πήραν την ομάδα. Οι δύο περσινοί τίτλοι και η άδικη ήττα από την ΑΕΚ στο Κύπελλο ήταν τα πρώτα ηχηρά μηνύματα.
Μπορεί να μη μας βολεύει και τόσο πολύ η ώρα (15:00 το ποδόσφαιρο και 16:00 λόγω ACTION 24 το μπάσκετ) αλλά δεν έχει σημασία. Έκαναν ό,τι μπορούσαν για να το πάνε στις 14:00 το ποδόσφαιρο, τελικά από 16:00 πήγε στις 15:00. Σημασία έχει ότι τα τμήματα επικοινωνούν, βοηθούν το ένα το άλλο και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ έτσι δυναμώνει.
Ξέρουμε ότι πολλοί ασχολείστε με την απόφαση της ΕΕΑ. Από την ομάδα λένε να μην ανησυχούμε. Προσωπικά δεν ανησυχώ. Γιατί, άλλωστε; Από τότε που έχουμε αυτή τη διοίκηση όσα «φαντάσματα» κι αν βγουν από το παρελθόν, όσες κακοτοπιές κι αν συναντήσουμε, στο τέλος όλα λύνονται. Γιατί οι άνθρωποι είναι σοβαροί, έχουν στόχο και θα τα καταφέρουν.
Πέρσι βγήκε το «φάντασμα» του Ταϊρίκ Ντουρέν από τη σεζόν 2019-2020. Πριν από μερικές μέρες ένας δικηγόρος θυμήθηκε το Νίκο Μπάρλο από την περίοδο 2017-2018 στην οποία ΔΕΝ αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, αλλά στην Κύμη. Είχε- λέει- διετές που δεν τηρήθηκε. Κι αξιώνει ένα ποσό.
Προσέξτε τι γίνεται. Ασφαλώς και τα συμβόλαια πρέπει να τηρούνται. Όμως δε μπορούμε να καταλάβουμε γιατί αυτά τα χρέη «κυνηγούν» την εταιρεία και όχι το φυσικό πρόσωπο (τον τότε πρόεδρο δηλαδή). Θα πληρώνει ο τωρινός πρόεδρος τις υποχρεώσεις του τότε;
Δεύτερον, γιατί ο δικηγόρος του Μπάρλου δεν ήρθε σε επαφή με την ομάδα πριν προχωρήσει στην καταγγελία; Να πει απλά, «ρε παιδιά, επειδή προχωράτε για ΚΑΕ, να ξέρετε ότι έχετε αυτή την εκκρεμότητα»! Δεν είναι ηθικό και σωστό αυτό;
Τρίτον, γιατί τα μέλη της ΕΕΑ ενώ είχαν την καταγγελία από τις 18/9 δεν τη γνωστοποίησαν στον Πανιώνιο αμέσως αλλά την έμαθαν οι άνθρωποι της ομάδας στις… 4/10 κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής;
Ειδικά τα τελευταία δύο ερωτήματα απαιτούν σοβαρές και άμεσες απαντήσεις. Πέραν τούτων όμως, ο Μπασκετικός σας το είπε: ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ! Ο Πανιώνιος θα βρεθεί εκεί που ανήκει πραγματικά, μήπως και λάμψει κάπως το brand του επαγγελματικού πρωταθλήματος.
Με τους προέδρους που λατρεύουν την ομάδα και το ΤΟΤΕΜ, τον Φάνη μας στον πάγκο δε φοβόμαστε ΚΑΝΕΝΑΝ. Τα παιδιά μας να είναι καλά και να έχουν υγεία και όλα θα είναι ΟΚ.

1 σχόλιο

  1. Διότι εδώ και πολύ καιρό τα χρέη ακολουθούν το όνομα ομάδας. Το σημερινό φυσικό πρόσωπο κάνει αγωγή στο άλλο φυσικό πρόσωπο που πραγματικά δημιούργησε το χρέος και απαιτεί το πόσο. Ήρωες δεν υπάρχουν λοιπόν απλά χρηματοροη

    ΑπάντησηΔιαγραφή