Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Xωρίς φόβο, με πάθoς και συγκέντρωση...

Ο Πανιώνιος κόντρα στην Αγία Παρασκευή έφτασε εύκολα στην πρώτη του νίκη και πάει στην Πετρούπολη για να παίξει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι.

Ο Πανιώνιος κόντρα στην Αγία Παρασκευή έφτασε εύκολα στην πρώτη του νίκη και πάει στην Πετρούπολη για να παίξει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι.

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης

Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη έκανε το καθήκον της στο παιχνίδι της Κυριακής που μας πέρασε, νίκησε την νεοφώτιστη ομάδα της Αγίας Παρασκευής, έδειξε την ανωτερότητα της στον αγωνιστικό χώρο και με μια καλή εικόνα πήρε τους τρεις βαθμούς. 

Το "τρίποντο" ήταν το αυτονόητο που έπρεπε να γίνει, όμως το θετικό είναι ότι οι ποδοσφαιριστές του Ιστορικού έβγαλαν και ωραία πράγματα στον αγώνα, ειδικά μετά το πρώτο γκολ το οποίο και τους έδιωξε το άγχος.

Το ζητούμενο πλέον για τον Πανιώνιο είναι να δείξει σταθερότητα στην απόδοση του, να έχει διάρκεια και να δείχνει ανάλογο καλό αγωνιστικό πρόσωπο και στα εκτός έδρας παιχνίδια του. Αρχης γενομένης από το ματς που ακολουθεί, την προσεχή Κυριακή (01/10), όπου θα αντιμετωπίσει στην Πετρούπολη τον τοπικό Άρη.

Ένας αντίπαλος πολύ πιο ποιοτικός από τους δύο πρώτους που έπαιξε ο Ιστορικός. Ένας αντίπαλος που χτίστηκε φέτος για να διεκδικήσει την άνοδο. Και ένας αντίπαλος που διαθέτει ένα ιδιαίτερα καλό ροστερ, με έμπειρους ποδοσφαιριστές, όπως μεταξύ άλλων οι πρώην του Πανιωνίου Γκότοβος, Πίσπας, Καρδάμης, αλλά και οι Σικαλιάς, Κρητικός, Ρέτσος κλπ. Μάλιστα, η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει ξεκινήσει με το "2Χ2" στο πρωτάθλημα, κάτι που φανερώνει την καλή κατάσταση που βρίσκεται τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά.

Είναι δεδομένο πως αν οι κυανέρυθροι πραγματοποιηθούν αναλογη εικόνα με εκείνη της πρεμιέρας στον Κορυδαλλό, τότε δεν θα έχουν καμία τύχη. Αν, όμως, δώσουν συνέχεια στην εμφάνιση που είχαν με την Αγία Παρασκευή, με ακόμα μεγαλύτερες βελτιώσεις, τότε θα μπορέσουν να φύγουν με το σημαντικό "διπλό".

Με λίγα λόγια ο Πανιώνιος στην αναμέτρηση της Πετρούπολης δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μπει με φόβο, αλλά να παίξει με πάθος και συγκέντρωση από την αρχή ως το τέλος, προκειμένου να φτάσει στη νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια