Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πλήρωσε το κακό ξεκίνημα στo παιχνίδι, χωρίς φαντασία στην επίθεση

Το πρώτο σχόλιο του Γιώργου Καρμίρη για την ήττα του Πανιωνίου στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Προοδευτική

Το πρώτο σχόλιο του Γιώργου Καρμίρη για την ήττα του Πανιωνίου στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Προοδευτική, στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής.

Μέτρια ως κακή η εικόνα της ομάδας. Ανεμικό ξεκίνημα στο παιχνίδι, που είχε ως αποτέλεσμα η Προοδευτική να το πιστέψει, να πατήσει περιοχή και με ένα (αμφισβητούμενο) πέναλτι να σκοράρει. Στη συνέχεια είδαμε το αναμενόμενο, τον αντίπαλο δηλαδή να κλείνεται στην άμυνα για να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα, όμως ο Πανιώνιος χωρίς φαντασία στο παιχνίδι του και χωρίς σωστές αποφάσεις στην τελική του προσπάθεια απείλησε μόνο δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο και σχεδόν καθόλου στο δεύτερο.
Τα προβλήματα που παρουσίασε η ομάδα είναι εμφανή και υπάρχει πολύς χρόνος για να διορθωθούν. Ακόμα είμαστε στην αρχή. Βρισκόμαστε μόλις στην πρώτη αγωνιστική. Δεν ήρθε η καταστροφή του κόσμου, ούτε χάθηκε η άνοδος. Για να μην βρθούμε, όμως, για άλλη μία χρονιά στο ίδιο έργο θεατές, θα πρέπει άμεσα να αλλάξει η είκονα της ομάδας προς το καλύτερο, να βρεθούν οι τρόποι για να μπορεί να διασπάει τις μαζίκες άμυνες που θα βρει πολλές φορές (και) φέτος και φυσικά να σκοράρει και μην "πετάει" βαθμούς.
Όπως ανέφερα και παραπάνω, ακόμα είμαστε στην αρχή. Στήριξη στους παίκτες, στον προπονητή και πίστη πως όλα θα πάνε καλά!
ΥΓ: Ευχαριστούμε πολύ όσους βοήθησαν για να καταφέρουμε να βγάλουμε το live streaming από το γήπεδο της Νίκαιας και να μπορέσει όλος ο κόσμος του Πανιωνίου να παρακολουθήσει την ομάδα του!

1 σχόλιο

  1. Να στηρίξουμε την ομάδα παιδιά. Υπάρχει ορατός κίνδυνος να υποβιβαστεί με τέτοιες εμφανίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή