Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλικό με τον Παναιγιάλειο στη Nέα Σμύρνη

Φιλικό παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο θα δώσει ο Ιστορικός την Κυριακή (10/09)

Φιλικό παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο θα δώσει ο Ιστορικός την Κυριακή (10/09), προκειμένου να μείνει η ομάδα σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, θα ξεκινήσει στις 16:00 και θα μπορεί ο κόσμος του Πανιωνίου να δώσει κανονικά το "παρών".

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: 

"Μετά την αναβολή της πρεμιέρας και για να διατηρηθούν οι ποδοσφαιριστές μας σε αγωνιστικό ρυθμό, την Κυριακή 10/09 στις 16:00 θα υποδεχτούμε τον Παναιγιάλειο σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Όπως σε όλα τα φιλικά έτσι και σε αυτό θα υπάρχει εισιτήριο στην τιμή των 5€ ενώ κανονικά θα μπορέσουν να εισέλθουν στο γήπεδο οι κάτοχοι διαρκείας.

Για την αναμέτρηση αυτή θα λειτουργήσουν οι θύρες 4, 5-6 και 7 ενώ η είσοδος στο γήπεδο για όλους τους φιλάθλους θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά από την κεντρική είσοδο της Θύρας 5-6.

Παράλληλα θα υπάρχει διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για όποιον επιθυμεί να προμηθευτεί από το Panionios official store το οποίο θα λειτουργήσει την Κυριακή από τις 14:00 έως τις 19:00".

Δεν υπάρχουν σχόλια