Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θοδωρής Ντάντος: Αυτά ισχύουν για το χρέος του Πανιωνίου! (video)

Ο Πρόεδρος του Πανιωνίου ΓΣΣ, Θοδωρής Ντάντος, είπε πολλά και ενδιαφέροντα στην Συνέντευξη Τυπου.

Ο Πρόεδρος του Πανιωνίου ΓΣΣ, Θοδωρής Ντάντος, είπε πολλά και ενδιαφέροντα στην Συνέντευξη Τυπου.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε αρκετά αναλυτικά στο θέμα των χρεών της κυανέρυθρης ΠΑΕ, μιλώντας συγκεκριμένα με νούμερα και ξεκαθάρισε τι ισχύει για τον επόμενο επενδυτη που θα θελήσει να αναλάβει τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο, όταν φυσικά η ομάδα εξασφαλίσει την άνοδο της στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Θοδωρής Ντάντος για το θέμα των χρεών: 

"Οι επαφές με υποψήφιους επενδυτές συνεχίστηκαν όλη τη χρονιά πέρυσι και υπάρχει ακόμα ζωντανό το ενδιαφέρον και ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας.

Το χρέος του Πανιωνίου είναι συγκεκριμένο, δειχειρίσιμο και βιώσιμο. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με οφειλές άλλων ομάδων.

Το χρέος που καλείται να διαχειριστεί ο επόμενος επενδυτής είναι κυρίως δημόσιο και λιγότερο ιδιωτικό.

Ξεκινάμε από το δημόσιο. Η ρύθμιση που υπάρχει αυτή τη στιγμή που μιλάμε, όπως ορίζεται από τον νόμο, κάνει ευέλικτο το χρέος προς το Δημόσιο. Αφορά ένα μικρό ποσοστό από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της επόμενης ΠΑΕ της τάξεως του 5% και το 20% από τις εισπράξεις των εισιτηρίων. Αφορά μόνο το κεφάλαιο, όχι τις προσαυξήσεις, με τελική αποπληρωμή σε πολύ μεγάλο βάθος χρόνου και ουσιαστικά πολύ μικρή ετήσια επιβάρυνση για την ΠΑΕ. Επίσης, δεν υπάρχει καμία οικονομική συνέπεια για τον επενδυτή από τα παλιότερα χρέη. 

Το ιδιωτικό τώρα. Γνωρίζουμε ότι είναι κοντά στο 1.8 εκατ. ευρώ. Από αυτό το 50% αφορα τη νέα ΠΑΕ. Σε αυτό το νούμερο πρέπει να υπολογίσουμε ότι μέσα της FIFPRO ένα μεγάλο μέρος προς τους παίκτες έχει αποπληρωθεί. Επίσης, υπάρχουν καιρό τώρα διαπραγματεύσεις με παίκτες και προπονητές, οι οποίοι μας έχουν δώσει το πράσινο φως για εξαιρετικούς διακανονισμούς. 

Αν θέλουμε να πούμε ένα νούμερο, το ευνοϊκότερο σενάριο είναι ότι ο επόμενος επενδυτής για το ιδιωτικό χρέος δεν θα πληρώσει περισσότερα από 500 χιλ. ευρώ. 

Ο Πανιώνιος είναι και βιώσιμος και δυνατός να επιστρέψει..."

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ: 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια