Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παίρνει Mπουρλάκη ο Πανιώνιος!

Την μεταγραφική του ενίσχυση είναι έτοιμος να συνεχίσει ο Πανιώνιος.

Την μεταγραφική του ενίσχυση είναι έτοιμος να συνεχίσει ο Πανιώνιος.

Οι άνθρωποι του Ιστορικού, μετά τον Γιάννη Ποτουρίδη που βρίσκεται μία... ανάσα από τη Νέα Σμύρνη, είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν μία ακόμα πολύ σημαντική κίνηση.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουρλάκη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, έχει έρθει σε προχωρημένες επαφές με τους κυανέρυθρους και αν όλα πάνε καλά θα φορέσει την φανέλα του Πανιωνίου! 

Πρόκειται για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται (κυρίως) ως ακραίος επιθετικός, μπορεί να βοηθήσει αν χρειαστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία από τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Την περασμένη σεζόν μέτρησε 25 συμμετοχές και επτά γκολ με την Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ μεταξύ άλλων έχει παίξει και σε Παναιγιάλειο, Αιγάλεω και Διαγόρα.

Ποτουρίδης και Μπουρλάκης, λοιπόν, βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στον Ιστορικό και τις επόμενες ώρες -εκτός απροόπτου- θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Δύο μεταγραφικές κινήσεις που εφόσον ολοκληρωθούν θα ενισχύσουν πολύ σημαντικά το κυανέρυθρο ρόστερ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια