Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θέλει αμιγώς ελληνικό ρόστερ!

Πολύ πιθανό είναι να δούμε έναν Πανιώνιο με αμιγώς ελληνικό ρόστερ στο νέο Πρωτάθλημα της Elite League.

Πολύ πιθανό είναι να δούμε έναν Πανιώνιο με αμιγώς ελληνικό ρόστερ στο νέο Πρωτάθλημα της Elite League.

Οι κυανέρυθροι έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τον καταρτισμό για την σύνθεση της ομάδας και ουσιαστικά απομένει ένα ακόμα κομμάτι για να συμπληρωθεί το παζλ του ροστερ.

Συγκεκριμένα, στον Ιστορικό αναζητούν έναν παίκτη που να αγωνίζεται στην θέση "3", ο οποίος θα πλαισιώσει τον Στάθη Παπαδιονυσίου και -εκτός απροόπτου- θα ολοκληρώσει τις μεταγραφικές κινήσεις. 

Προτεραιότητα των ανθρώπων του Πανιωνίου είναι και αυτός ο παίκτης να είναι Έλληνας και κοιτούν στο... πάνω ράφι, προκειμένου να φέρουν στη Νέα Σμύρνη έναν ικανό και εγνωσμένης αξίας αθλητή. 

Βέβαια, σε περίπτωση που δεν βρεθεί ο κατάλληλος Έλληνας παίκτης για την συγκεκριμένη θέση, τότε οι κυανέρυθροι θα στραφούν και στην... ξένη αγορά, με σκοπό βέβαια να γίνει η πιο κατάλληλη επιλογή.

Άλλωστε, σε αυτό το πλαίσιο ήταν και οι πρόσφατες δηλώσεις του Περικλή Ταυρόπουλου: "Μας μένει πλέον μόνο ένας παίκτης στη θέση «3», θα ήθελα κι αυτός να είναι Έλληνας, αλλά δεν είναι εύκολο. Ωστόσο, όποιον κι αν πάρουμε, ακόμη και ξένος να είναι, θα είναι παίκτης ομάδας. Θα πρέπει να βάλει τον εαυτό του από κάτω, να παίζει πρώτα για την ομάδα και να παίζει πρώτα άμυνα, θα τον πάρουμε πρώτα γι’ αυτήν τη δουλειά", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του προπονητή του Πανιωνίου.

Να θυμίσουμε, πως στο πρωτάθλημα της Elite League (Α2) οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν έως δύο ξένους, με τον Ιστορικό πάντως να δείχνει ξεκάθαρα πως προτιμάει τους καλούς Έλληνες παίκτες!

1 σχόλιο