Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γκενόφ στα panionianea.gr: «Μεγάλος στόχος να παίξουμε στη Volley League, να μας στηρίξει ο κόσμος »

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανιωνίου παραχώρησε στα panionianea.gr ο Γιαβόρ Γκενόφ.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανιωνίου παραχώρησε στα panionianea.gr ο Γιαβόρ Γκενόφ.

Ο έμπειρος Βούλγαρος αθλητής, με την απόκτηση του οποίου η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ιστορικού ενισχύθηκε σημαντικά για το νέο πρωτάθλημα της Pre League, μίλησε -μεταξύ άλλων- για την επιλογή του να δεχτεί την πρόταση των κυανέρυθρων, αλλά και για τους υψηλόυς στόχους που έχει με την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε: 

--         -Είναι η 2η χρονιά σου στην Ελλάδα και η προηγούμενη ομάδα σου ήταν ο Άθλος Ορεστιάδας. Πως νιώθεις που βρίσκεσαι στη χώρα;

Δεύτερη χρονιά στην χώρα σας που ελπίζω να είναι ακόμα πιο συναρπαστική. Η Ελλάδα είναι μέσα στην καρδιά μου. Έκανα πολύ καλή χρονιά στην ομάδα της Ορεστιάδας, γνώρισα πολλούς και ευγενικούς ανθρώπους που έμειναν φίλοι μου.

-          -Τι σε έκανε να αποδεχτείς τη πρόταση του Πανιωνίου και πώς αποφάσισες να παίξεις από τη Volley League στη Pre League, δηλαδή μια κατηγορία κάτω;

Οι φιλοδοξίες του συλλόγου που θέλει την άνοδο στη Volley league, οι όροι του συμβολαίου και φυσικά η Αθήνα σαν πόλη. Επίσης όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου που επικοινώνησαν και ήρθαν σε επαφή μαζί ώστε να έρθω στην ομάδα.

-          -Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον Πανιώνιο τη φετινή χρονιά;

Πρώτα απ’ όλα να είμαι υγιής κάτι το οποίο εύχομαι στο καθένα στην ομάδα και να έχουμε όλοι πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας. Ο μεγάλος στόχος να παίξουμε όλοι μαζί στη Volley League την επόμενη σεζόν.

-          -Γνωρίζεις τους αντιπάλους του πρωταθλήματος της Pre League; Ποια η άποψή σου;

Γνωρίζω μόνο έναν ανταγωνιστή που έχουμε παίξει αντίπαλοι και είναι αρκετά καλού επιπέδου. Δεν έχω μεγάλη επίγνωση όσο αφορά το πρωτάθλημα στη Pre League.

-          -Τι γνωρίζεις για τον Πανιώνιο και τους οπαδούς της ομάδας; Ένα μήνυμα που θα ήθελες να δώσεις.

Γνωρίζω ότι πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο που έχει αναπτυχθεί σε πολλά αθλήματα. Γνωρίζω ότι υπάρχει μεγάλο και ένθερμο κοινό από τα βίντεο που έχω δει και είναι μεγάλο συν. Εύχομαι να μας στηρίξει ο κόσμος και να είναι ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας και όλοι μαζί να γιορτάζουμε και να χαρούμε τη μεγάλη άνοδο!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια