Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Διαβασμένες» και oυσιαστικές κινήσεις!

Για τις ουσιαστικές και... διαβασμένες μεταγραφικές κινήσεις του Πανιωνίου γράφει ο Γιώργος Καρμίρης.

Για τις ουσιαστικές και... διαβασμένες μεταγραφικές κινήσεις του Πανιωνίου γράφει ο Γιώργος Καρμίρης.

  • Την Δευτέρα (11/7) ο Πανιώνιος ανακοίνωσε διπλό μεταγραφικό «χτύπημα», με δύο κινήσεις που προκάλεσαν αίσθηση και πάνω απ' όλα έχουν ουσία!
  • Κατά γενική ομολογία το μεγαλύτερο πρόβλημα της περσινής ομάδας εντοπιζόταν στην επίθεση. Ο Πανιώνιος δημιουργούσε ευκαιρίες, αλλά δυσκολευόταν πολύ στο να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Δεν είχε αυτό που λέμε το «εύκολο» γκολ. 
  • Η νέα διοικούσα επιτροπή αυτό το γνώριζε καλά και γι' αυτό το λόγο είχε θέσει ως στόχο την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας σε αυτόν τον τομέα.
  • Έτσι και προχώρησε στις μεταγραφές των Γεμιστού, Χριστόπουλου. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που έχουν το γκολ και που προέρχονται από εξαιρετικές και ιδιαίτερα παραγωγικές σεζόν. 
  • Συγκεκριμένα, ο Γεμιστός, ο οποίος αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, σημείωσε 19 γκολ με την φανέλα του Πανελευσινιακού, ενώ ο Χριστόπουλος, που αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, πέτυχε 15 τέρματα με τον Φωστήρα. Συνολικά, δηλαδή, το κοντέρ και των δύο μαζί την χρονιά που μας πέρασε έγραψε 34 γκολ στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής!
  • Η επιλογή και των δύο είναι ξεκάθαρη, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν πολλά στο επιθετικό κομμάτι και έτσι ο Πανιώνιος έβαλε στην μηχανή του δύο σημαντικά... γρανάζια ενόψει της νέας σεζόν. 
  • «Διαβασμένες» και ουσιαστικές κινήσεις από τους ανθρώπους του Ιστορικού, που θα επιδιώξουν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα τόσο στην επίθεση, όσο και στις υπόλοιπες θέσεις που έχει ανάγκη. 
  • Θυμίζουμε ότι ήδη έχει αποκτηθεί και ο νεαρός Φερεκίδης, ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και για τον οποίο έχω παρά πολύ καλή άποψη. Είναι ένας ποδοσφαιριστης με εξαιρετικά δήγματα γραφής, με πολύ καλή τεχνική κατάκτηση, τρεξίματα και μία γεμάτη χρόνια στην Γ' Εθνική, όπου και διακρίθηκε στον 4ο Όμιλο.
  • Οι μεταγραφικές επιλογές, λοιπόν, έως τώρα δείχνουν πως η διοίκηση κινείται στον σωστό δρόμο και φυσικά αναμένουμε ανάλογη συνέχεια, ώστε η ομάδα που θα δημιουργηθεί φέτος να είναι ικανή να πετύχει τον μεγάλο στόχο της ανόδου! 

1 σχόλιο