Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρωταθλητής (και) στις Κορασίδες ο Πανιώνιoς!

Πρωταθλητής ξανά ο Πανιώνιος

Πρωταθλητής ξανά ο Πανιώνιος, καθώς μετά τις Μίνι Κορασίδες, η ομάδα της Ζήνας Καραγιάννη έφθασε στην κορυφή της Ελλάδας και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων, καθώς επικράτησε στον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού με σκορ 17-9.

Πανέτοιμες από το ξεκίνημα, οι «κυανέρυθρες» επέβαλλαν τον ρυθμό τους στον τελικό που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Λαιμού και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, με τον Ολυμπιακό του Αντώνη Πουλιόπουλου να κερδίζει το ασημένιο. Οκτώ γκολ από την Καραγιάννη του Πανιωνίου στον μεγάλο τελικό και έξι από την Κλεισούρα του Ολυμπιακού!

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 17-9

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 3-0 και οι «ερυθρόλευκες» μείωσαν σε 4-1 με τη Χέλμη, ενώ στη συνέχεια έγινε το 5-2 με την Καραγιάννη να σκοράρει για τον «Ιστορικό» και την Κλεισούρα να μειώνει για τον Ολυμπιακό. Λίγο μετά, η Κλεισούρα μείωσε σε 5-3 για τον Ολυμπιακό, ωστόσο η Μούζη κατάφερε να γράψει το 6-3 για τον Πανιώνιο και έπειτα ο «Ιστορικός» προηγήθηκε με 9-3 με την Καραγιάννη να πραγματοποιεί τρομερό ημίχρονο, σκοράροντας με πέναλτι αλλά και στην κόντρα. Το ημίχρονο έκλεισε με τις «κυανέρυθρες» να προηγούνται 10-4 με τη Λαμπροπούλου (Γεν. 2011) να πετυχαίνει ένα φοβερό buzzer beater από πολύ μακριά.

Στη συνέχεια η Κραβαρίτη κέρδισε πέναλτι και η Κλεισούρα ευστόχησε για το 10-5 του Ολυμπιακού, ενώ η Παπαδοπούλου μείωσε σε 10-6, με τον Πανιώνιο να επανέρχεται με δύο διαδοχικά γκολ και τη Μούζη να γράφει το 12-6. Λίγο μετά, η Κλεισούρα έκανε το 12-7 για τον Ολυμπιακό, όμως η εκπληκτική Καραγιάννη έγραψε το 13-7 και η Κλεισούρα εκ νέου μείωσε με πέναλτι σε 13-8 και 13-9 με τον ίδιο τρόπο. Στο τέλος της τρίτης περιόδου, ο Πανιώνιος βρέθηκε μπροστά με 14-9 με buzzer beater της Καραγιάννη και στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Πανιώνιος συνέχισε να διευρύνει τη διαφορά του, φθάνοντας έως το 17-9, ενώ στη συνέχεια οι δύο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχές σε όλα τα κορίτσια του ρόστερ.

Πηγή: aquafeed24

Δεν υπάρχουν σχόλια