Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Eίδε βίντεο από το «Βαρίκας» ο Μάρσαλ κι έπαθε πλάκα

Γράφει ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ...

Γράφει ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ...

Γούστα αναμένονται και μάλιστα μεγάλα με αυτή την ομαδάρα που φτιάχτηκε. Καύσωνας, σου λέει όταν εμείς τον έχουμε ζήσει νωρίτερα. Πάρε και Γκίκα πάρε και Κακλαμανάκη σου ήρθε και ο ιπτάμενος ο Μάρσαλ στο τέλος κι έχεις μια 12άδα που φυσάει. 

Στο 1 ο Γκίκας με τον Σκάνδαλο. Στο 2 ο αρχηγός ο Βεργίνης με τον Μιλεντίγιεβιτς και πιο πίσω το δικό μας παιδί, ο Ιάσωνας. Στο 3 ο Στάθης με τον Μάρσαλ και μια τρομερή πεντάδα στους ψηλούς: Σαχπατζίδης, Κακλαμανάκης, Χάλαρης, Αντωνάκης και Βύρλας. 

Η απόδειξη ότι οι ομάδες φτιάχνονται με έργα, με πράξεις και όχι με λόγια. Πολύ δε περισσότερο αν συνυπολογίσουμε ότι υπάρχει και δυνατός κορμός για του χρόνου, τα έχουμε πει.

Για τον Μάρσαλ που είναι ο τελευταίος που ήρθε, δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Ο τύπος είναι ιπτάμενος κι έμαθα ότι οι άνθρωποι της ομάδας του έστειλαν κι ένα βίντεο με την εξέδρα στο «Βαρίκας» κι έπαθε την πλάκα του. Μάλιστα οι παίκτες του Αμύντα που τον έζησαν πέρυσι είπαν στους δικούς μας ότι ο «Ντι» είναι πολύ καλό παιδί, μεγάλος εργάτης στην προπόνηση, παιχταράς αλλά που βάζει πρώτα την ομάδα. Κι επίσης ότι θα ξετρελάνει τον κόσμο του Πανιωνίου γιατί είναι πολύ εκδηλωτικός.

Έμαθα επίσης ότι ο κόουτς του εξήγησε ότι ο ρόλος του θα είναι διαφορετικός στον Πανιώνιο. Τον θέλει πολύ σκληρό στην άμυνα, γεμάτο ενέργεια και να παίζει για την ομάδα. Ο Μάρσαλ συμφώνησε με ενθουσιασμό. Έχει κίνητρο το παιδί και έδεσε αμέσως με το πλάνο.

Το κακό είναι ότι δε μπορούμε να περιμένουμε μέχρι το φθινόπωρο, θέλουμε να δούμε την ομάδα, θέλουμε να φωνάξουμε, να βγάλουμε τα λαρύγγια μας. Να ακουστούμε παντού, να δώσουμε κι εμείς το μήνυμα της μεγάλης επιστροφής.

Δε βλέπετε τι γίνεται; Έρχεται ο Πανιώνιος και μάλιστα με φόρα. Τι μας λείπει για να πάμε εκεί που δε μπορεί κανείς να φανταστεί; Το δικό μας κλειστό.

Να γίνει το κλειστό στην Αρτάκης και να ξαναζήσουμε την ομαδάρα μας όπως παλιά. Με τον Φάνη οδηγό των ονείρων μας και πάλι. Εκεί που έμπαιναν κι έτρεμαν οι «υπερδυνάμεις» με τα εκατομμύρια, διότι έπρεπε να παλέψουν με την τεχνογνωσία και τη φιλοσοφία. Με την αληθινή αγάπη και όχι με τη «λατρεία της νίκης» ή τη «μόδα».

Αυτό θα γίνει όταν μπούμε ξανά στο σπίτι μας. Θα τρέμουν. Θα απογειωθούμε. Και μια πόλη θα ζει στο ρυθμό της ομαδάρας, όπως ακριβώς έλεγε και οραματιζόταν ο Ανδρέας Βαρίκας. Άντε να βγει και το ντοκιμαντέρ στο YouTube ώστε να θεωρείται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ για όλα τα τμήματα! 

Να το βλέπουν όλοι και να αντιλαμβάνονται το μέγεθος και την ιστορία του Πανιωνίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια