Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκίνησαν oι ανανεώσεις, κλείνει o προπονητής και ακολουθεί η ενίσχυση!

Μπροστά έχουν βάλει τις... μηχανές στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο ενόψει της νέας σεζόν. 

Μπροστά έχουν βάλει τις... μηχανές στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο ενόψει της νέας σεζόν. 

Η διοικούσα επιτροπή, αφού συμφώνησε με τον Λεωνίδα Καμπάνταη για το πόστο του γενικού αρχηγού, τις τελευταίες ημέρες κινείται σε τρία διαφορετικά μέτωπα αναφορικά με τον σχεδιασμό της ομάδας.

Αρχικά, σε πρώτο πλάνο βρίσκεσαι το θέμα του προπονητή. Ένα θέμα που η αλήθεια είναι πως το ψάχνει ιδιαίτερα ο Πανιώνιος και γι' αυτό ίσως να έχει τραβήξει λίγο περισσότερο απ' ότι θα περίμεναν πολλοί. Οι άνθρωποι του τμήματος θέλουν να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή λύση, ώστε να περιορίσουν τα περιθώρια λάθους.

Αρκετοί είναι οι προπονητές που βρέθηκαν στην σχετική λίστα, όμως όπως είναι γνωστό δύο είναι αυτοί που βρίσκονται πιο μπροστά στην... ιεραρχία. 

Ο λόγος για τον Γιάννη Τάτση και τον Πάρη Ανδράλα. Δυο τεχνικοί με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά και οι δύο εξίσου πολύ καλές επιλογές.

Αμφότεροι την σεζόν που μας πέρασε δούλεψαν στο πρωτάθλημα της Super League 2 και φαίνεται να διαθέτουν τα απαραίτητα στοιχεία για να πετύχουν στον Πανιώνιο. 

Πάντως, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος από τους δύο ή αν τελικά κάποιος άλλος θα είναι ο... εκλεκτός του Ιστορικού. Οι επίσημες αποφάσεις αναμένονται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Παράλληλα, η διοικούσα επιτροπή "τρέχει" και τις συζητήσεις με παίκτες από το υπάρχον ροστερ της ομάδας, ώστε να ξεκαθαρίσουν οι παραμονές και οι αποχωρήσεις. Ήδη ανακοινώθηκε η συμφωνία με τους Καλύβα και Διονέλλη, οι οποίοι θα παραμείνουν στη Νέα Σμύρνη, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και με τους υπόλοιπους. 

Τέλος, όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, είναι δεδομένο πως ο Πανιώνιος θα κινηθεί για αρκετούς ποδοσφαιριστές στο καλοκαιρινό... παζάρι, προκειμένου η ομάδα να δημιουργήσει ένα δυνατό και με βάθος ροστερ για το νέο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ήδη, οι άνθρωποι της διοικούσας έχουν κάνει κάποιες επαφές με μεταγραφικούς στόχους, όμως οι κινήσεις ενίσχυσης θα προχωρήσουν και κορυφωθούν μετά την ελευση του προπονητή.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια