Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προς το γήπεδο του Μίλωνα η έδρα του Πανιωνίου για την Elite League

Ένα θέμα που υπάρχει στην Πανιώνια επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα έχει να κάνει με την έδρα που θα χρησιμοποιήσει η ομάδα μπάσκετ

Ένα θέμα που υπάρχει στην Πανιώνια επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα έχει να κάνει με την έδρα που θα χρησιμοποιήσει η ομάδα μπάσκετ στο πρωτάθλημα της Elite League.

Το κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας» όπως φαίνεται χάνει πόντους, καθώς οι άνθρωποι του τμήματος θεωρούν πως η χωρητικότητα του δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του κόσμου του συλλόγου, αλλά και για λόγους ασφαλείας.

Έτσι, εξετάζονται κάποια άλλα γήπεδα, όπως το «Σοφία Μπεφόν» στο Παλαιό Φάληρο, αλλά αυτό που φαίνεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες την δεδομένη στιγμή είναι το «Κροίσος Πέρσης» του Μίλωνα.

Οι «κυανέρυθροι» θεωρούν πως είναι πολύ καλύτερο να μην φύγει η ομάδα από τη Νέα Σμύρνη και γι' αυτό το λόγο η έδρα του Μίλωνα, η οποία ουσιαστικά βρίσκεται στην ίδια... γειτονιά με τον Πανιώνιο, φαίνεται να κερδίζει πόντους και μένει να φανεί αν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, οι επαφές μεταξύ των δύο ομάδων βρίσκονται σε καλό σημείο και εφόσον προκύψει οριστική συμφωνία θα υπάρξουν και οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις.

Τέλος, να αναφερθεί πως η περίπτωση του «Κροίσος Πέρσης» έχει να κάνει με το πρωτάθλημα της Elite League, καθώς αν υπάρξει το ενδεχόμενο της wild card για την Basket League, τότε προφανώς θα αλλάξουν τα δεδομένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια