Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εισιτήρια... τέλος! | Sold out με Μύκονο μέσα σε δύο ώρες!

Κατάμεστο για μία ακόμα φορά θα είναι το κλειστό "Ανδρέας Βαρίκας" στον τελικό των... τελικών του Πανιωνίου

Κατάμεστο για μία ακόμα φορά θα είναι το κλειστό "Ανδρέας Βαρίκας" στον τελικό των... τελικών του Πανιωνίου για την άνοδο στην Α2.

Το Σάββατο (6/5,17:00) ο Ιστορικός υποδέχεται την ομάδα της Μυκόνου στη Νέα Σμύρνη και θέλει τη νίκη, ώστε να "σφραγίσει" την πολυπόθητη άνοδο! 

Η σειρά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι στο "1-1" και το τρίτο παιχνίδι θα κρίνει την ομάδα που θα φτάσει στην επίτευξη του στόχου.

Οι παικτες του Ταυρόπουλου θα έχουν ξανά μαζί τους και τον 6ο παίκτη του συλλόγου, καθώς τα "μαγικά χαρτάκια" εξαντλήθηκαν μέσα σε δύο ώρες από την στιγμή που κυκλοφόρησαν, με αναμενόμενο sold out να συμβαίνει σε χρόνο ρεκόρ!

Η σχετική ανακοίνωση: 

"Τα εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου (6/5- 17:00) στο Κ.Γ «Ανδρέας Βαρίκας» κόντρα στον Α.Ο Μυκόνου όπου θα κριθεί η άνοδος στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν, εξαντλήθηκαν.

Η διάθεσή τους άρχισε από τις 17:00 της Δευτέρας (1/5) όπως ακριβώς είχαμε ενημερώσει μέσω της ανακοίνωσής μας και μέσα στο επόμενο δίωρο δεν είχε μείνει ούτε ένα!

Κατανοούμε τη στενοχώρια των φίλων της ομάδας που επιθυμούσαν να βρίσκονται στο γήπεδο, αλλά δεν είναι δυνατό να εξυπηρετηθούν άπαντες.

Απ’ εδώ και στο εξής δεν υπάρχει άλλος τρόπος εισόδου στο γήπεδο το Σάββατο (6/5) ενώ παράλληλα απευθύνουμε εκ νέου ευγενική παράκληση στους κατόχους καρτών ελευθέρας (πλην των εκπροσώπων των ΜΜΕ που έχουν ειδική λίστα) ν’ αντιληφθούν ότι στο συγκεκριμένο αγώνα δεν είναι εφικτό να βρουν θέση.

Προέχει η ασφάλεια όλων μας και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. θα κάνει τα πάντα ώστε να την εγγυηθεί. Μαζί, φυσικά, με τους φιλάθλους μας που θα έχουν άριστη συμπεριφορά για ακόμα έναν αγώνα."

Δεν υπάρχουν σχόλια