Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Oι ευχαριστίες στον κόσμο, η σιγουριά για την ατμόσφαιρα και η... δέσμευση!

Η δίψα του Πανιωνίου κόσμου για το ματς-τελικό με την Μύκονο στο "Ανδρέας Βαρίκας" είναι τεράστια

Η δίψα του Πανιωνίου κόσμου για το ματς-τελικό με την Μύκονο στο "Ανδρέας Βαρίκας" είναι τεράστια και αυτό φάνηκε και από το γεγονός πως μέσα σε δύο ώρες εξαφάνισε τα εισιτήρια του αγώνα.

Η διοίκηση του τμήματος, με ανακοίνωση, ευχαριστίες τους φιλάθλους και εξέφρασε την σιγουριά της πως ξανά η ατμόσφαιρα θα είναι εξαιρετική και αθλητική! 

Παράλληλα, αποκάλυψε πως γίνεται ήδη διεργασίες για να καταφέρουν περισσότεροι φίλαθλοι του Ιστορικού να βρεθούν "κοντά" στην ομάδα, παρακολουθώντας το παιχνίδι!

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

"Ως διοίκηση της ομάδας μπάσκετ ανδρών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες προς τους φιλάθλους της ομάδας που μέσα σε δύο ώρες «εξαφάνισαν» όλα τα εισιτήρια της αναμέτρησης που θα κρίνει την άνοδο στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Θεωρούμε δε αυτονόητο ότι όπως στον αγώνα της 29ης Απριλίου έτσι και σ’ εκείνον της 6ης Μαϊου, ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα εγγυηθεί την αθλητική ατμόσφαιρα στο γήπεδο όπως ακριβώς επιτάσσει το μεγαλείο του πιο Ιστορικού Σωματείου της χώρας μας.

Επίσης, είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε και να κατανοήσουμε την πίκρα χιλιάδων (κι όχι απλώς εκατοντάδων) φίλων μας που δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν εισιτήριο για την καθοριστική αναμέτρηση. Δυστυχώς η χωρητικότητα του Κλειστού Γυμναστηρίου «Ανδρέας Βαρίκας» είναι περιορισμένη.

Όμως δεσμευόμαστε ότι θα αναζητήσουμε τον τρόπο ώστε να βρεθούν «κοντά μας» πολλοί περισσότεροι φίλοι της ομάδας. Οι σχετικές διεργασίες έχουν ήδη αρχίσει και πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε κάτι ιδιαίτερα ευχάριστο προς όλους."

Δεν υπάρχουν σχόλια