Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Διπλή ενίσχυση για το Πόλο του Ιστορικού | Επέστρεψε ο Μοσκόφ, έγινε κυανέρυθρος (και) o Γαλανίδης!

Ξεκίνησαν οι κυανέρυθρες... βόμβες! 

Ξεκίνησαν οι κυανέρυθρες... βόμβες! 

Μπορεί να έχουν περάσει μόνο λίγες ώρες από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όμως ο Πανιώνιος ήδη ανακοίνωσε τις δύο πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις για τη νέα σεζόν.

Ο λόγος για το ανδρικό τμήμα Πόλο του Ιστορικού, που γνωστοποίησε την απόκτηση των Κώστα Γαλανίδη και Νίκολα Μοσκόφ .

Ο πρώτος είναι32 χρονών τερματοφύλακας, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Παλαιό Φάληρο, ενώ έχει πλούσια εμπειρία από την Α1, έχοντας παίξει μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό, Χανιά, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Απόλλωνα Σμύρνης. Μάλιστα, την διετία 2009-2011 είχε αγωνιστεί ξανά στον Πανιώνιο!

Όσο για τον Μοσκόφ, οι συστάσεις είναι περιττές. Την φετινή σεζόν αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Στεάουα Βουκουρεστίου και επιστέφει άμεσα στη Νέα Σμύρνη. Tα πέντε προηγούμενα χρόνια είχε παίξει στο Ελληνικό πρωτάθλημα, τα 4 στον Απόλλωνα Σμύρνης και 1 στον Πανιώνιο, έχοντας βγει και 3 φορές πρώτος σκόρερ της Α1.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Πανιωνίου: 

Το χτίσιμο της ομάδας των Ανδρών για ακόμη ψηλότερες πτήσεις άρχισε με τις δύο πρώτες βόμβες: ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΝΙΔΗΣ και NIKOLA MOSKOV
Χτες το βράδυ τελείωσε η αγωνιστική περίοδος για την ομάδα μας των Ανδρών. Μια περίοδος, στην οποία κατέλαβε την 4η θέση στο φετινό πρωτάθλημα της Α1, ενώ παράλληλα έγραψε ιστορία καθώς έφθασε έως τα ημιτελικά του Euro Cup, της δεύτερης σε αξία Ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά το Champions League.
Η ομάδα των Ανδρών έχει αποδείξει ότι ανήκει στις ψηλές θέσεις του Ελληνικού αλλά και του Ευρωπαϊκού πόλο, έχοντας κερδίσει αυτή την αναγνώριση χάρις στις προσπάθεις των ανθρώπων της (διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και παικτών), αλλά και του εκπληκτικού κόσμου της (ένα ευχαριστώ είναι λίγο).
Η σεζόν λοιπόν τελείωσε, ταυτόχρονα όμως άρχισε και ο σχεδιασμός για την ομάδα της νέας περιόδου με στόχο η ομάδα να συνεχίσει στο ίδιο και ακόμη ψηλότερο επίπεδο. Η διοίκηση του Πανιωνίου, τηρώντας την δέσμευσή της, δια στόματος του Ηλία Μπουζαλά, για ακόμη ψηλότερες... πτήσεις, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις δύο πρώτες βόμβες: Την συμφωνία με τους ΚΩΣΤΑ ΓΑΛΑΝΙΔΗ και NIKOLA MOSKOV!!!
Θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες...."

Δεν υπάρχουν σχόλια