Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα με… buzzer beater! | Τέταρτη θέση για τον Ιστορικό στο πρωτάθλημα

Με ένανα ιδιαίτερα οδυνηρό τρόπο ηττήθηκε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη

Με ένανα ιδιαίτερα οδυνηρό τρόπο ηττήθηκε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη. Ο Απόλλων Σμύρνης με... buzzer beater του Μπογκντάνοβιτς κατάφερε και ευστόχησε σε "νεκρό χρόνο" και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 11-10 και παράλληλα να "κλείσει" την 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα στο πρωτάθλημα της Α1 Πόλο Ανδρών.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχαν το προβάδισμα στο σκορ. Μάλιστα λίγο πριν το φινάλε είχαν το προβάδισμα με δύο τέρματα διαφορά, 8-10. 

Οι κυανέρυθροι, όμως, έδειξαν ψυχικά αποθέματα, έβγαλαν πάθος, το πίστεψαν και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια (10-10). Η ομάδα του Κώστα Δήμου είχε την ευκαιρία να πάρει και προβάδισμα, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στα δύο τελευταία δευτερόλεπτα, ο Απόλλωνας κατάφερε να σκοράρει με τον Μπογκντάνοβιτς, σε μία φάση που είχε αρκετή δόση τύχης και τελικά να πάρει τη νίκη και να κατακτήσει την 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Έτσι, ο "Ελαφρά Ταξιαρχία" με δύο νίκες πήρε την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη, με τον Πανιώνιο να ολοοκληρώνει το πρωτάθλημα με την 4η θέση.

Μία ιδιαίτερα γεμάτη και επιτυχημένη συνομικά σεζόν για τον Ιστορικό, ειδικά με την φοβερή του πορεία στην Ευρώπη. 

Tη νέα σεζόν ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί στο Euro Cup, ενώ ο Απόλλων με την τρίτη θέση στο Champions League.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 10-11

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 4-4, 3-3.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάντζε 1, Γεωργακόπουλος, Καλαϊτζής, Μουρατίδης 1, Παπάκος 2, Γούνας 2, Σπούνερ, Καπετανάκης 1, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 2, Βίσκοβιτς, Γαρδίκας 2, Τουρκομένης, Σολανάκης 4, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Περισσότερα σε λίγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια