Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος Κ18: Και τώρα... τελικός!

Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία προσπέρασε ο Πανιώνιος το εμπόδιο του Πανερυθραϊκού

Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία προσπέρασε ο Πανιώνιος το εμπόδιο του Πανερυθραϊκού και, πλέον, ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο ραντεβού της σεζόν! Η ομάδα του Γιώργου Λαμπαδινού επιβλήθηκε με 4-0 της αντιπάλου του και προκρίθηκε στον τελικό του Πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΣΑ, στο πλαίσιο του οποίου θα αντιμετωπίσει τον Κένταυρο Βριλησσίων στο ίδιο γήπεδο του Ρουφ την προσεχή Κυριακή (13/5) στις 17:30. 

Στο παιχνίδι για την ημιτελική φάση του θεσμού, οι κυανέρυθροι πήραν το προβάδισμα με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Τσιμιδόπουλος στο 33' (0-1), για να έρθει τέσσερα λεπτά αργότερα (37') ο Κουφουδάκης και με σουτ να γράψει το 2-0, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του αντίπαλου γκολκίπερ σε σουτ του Μπεχράκη. Ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής στο 70' και στο 75' ο Λααρούσι ακολούθησε τη φάση μετά από σουτ του Εμπρά και απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα, για να σημειώσει από κοντά με πλασέ το τελικό 4-0. 

Σημειώνεται πως στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ της ομάδας μας, ο γκολκίπερ Πρίντεζης κράτησε ανέπαφη την εστία του με μεγάλη επέμβαση σε δυνατό πλασέ του Κοντού από θέση λίγο έξω από τη μικρή περιοχή. 

Διαιτητές: Ψαρίδης, Τζανής-Τράντας

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Μαράκας, Μελισσουργός, Παλαμάς, Καραμάνος, Καραγεωργόπουλος, Κοντός, Χριστοδούλου, Παπαθανασίου, Καφετζής, Ιωαννίδης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πρίντεζης, Κολιολιός, Γιαουπάι, Τσιμιδόπουλος, Ζιαμπάρας, Μπεχράκης, Γιασιάς, Ντάφλας, Εμπρά, Παπαδόπουλος, Κουφουδάκης. 

Έπαιξαν και οι Γλυνός, Καραούλης, Λαύκας, Λααρούσι, Ρίζος, Βάννας, Μεταξάς, Νικολάου, Θεοχαρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια