Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος: «Tο Ανδρέας Βαρίκας θα γεμίσει, η άνοδος θα κριθεί στο σπίτι μας»

Τις ευχαριστίες του προς την Μύκονο για την φιλοξενία εξέφρασε ο Πανιώνιος με ανακοίνωση που εξέδωσε. 

Τις ευχαριστίες του προς την Μύκονο για την φιλοξενία εξέφρασε ο Πανιώνιος με ανακοίνωση που εξέδωσε. 

Παραλληλα, οι κυανέρυθροι ανεφεραν πως θα ειναι ακομα καλυτεροι οικοδεσπότες στο "Ανδρέας Βαρίκας" το οποίο είναι σίγουρο πως θα γεμίσει από άκρη σε άκρη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ομάδα μπάσκετ ανδρών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. ευχαριστεί τα στελέχη του Α.Ο. Μυκόνου για την υποδοχή και τη φιλοξενία κατά τα διάρκεια της παραμονής μας εκεί για τον πρώτο αγώνα των PlayOffs που κρίνουν την άνοδο στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Το ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι οικοδεσπότες είναι αυτονόητο αφού το επιτάσσει η Ιστορία της ομάδας και φυσικά η νοοτροπία που έχουμε ως Σύλλογος.

Το Κ.Γ. «Ανδρέας Βαρίκας» θα γεμίσει από φιλάθλους που θα ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα, θα χαρούν το μπάσκετ και ταυτόχρονα να δείξουν σε όλο το μπασκετικό κοινό της Ελλάδας ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ επιστρέφει.

Οι ίδιοι οι φίλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα είναι εκείνοι που θα δημιουργήσουν μια σπουδαία ατμόσφαιρα, ιδανική για αγώνες τέτοιου επιπέδου, αλλά ταυτόχρονα θα διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Ραντεβού το Σάββατο (29/4-17:00) στο Κ.Γ. «Ανδρέας Βαρίκας» για να ανανεώσουμε την επόμενη συνάντησή μας. Η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει το πλεονέκτημα έδρας και η ΑΝΟΔΟΣ θα κριθεί στο σπίτι μας."

1 σχόλιο

  1. Μια φορά να μην μας βγάλει την ψυχή αυτός ο σύλλογος που αγαπάμε από παιδιά.....forza Πανιωναρα κι ας πάθουμε ανακοπή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή