Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στεναχώρια, απoγoήτευση...

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δύο 24ωρα από το απόγευμα του Σαββάτου (8/4), ωστόσο ακόμα το μυαλό δεν έχει καθαρίσει... 

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δύο 24ωρα από το απόγευμα του Σαββάτου (8/4), ωστόσο ακόμα το μυαλό δεν έχει καθαρίσει... 

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Μπορούμε να πούμε πλέον με βεβαιότητα ότι και φέτος ο στόχος της ανόδου για τον Πανιώνιο χάθηκε!

Μετά την ισοπαλία στη Μύκονο ξέραμε όλοι καλά πως τα πράγματα είχαν γίνει εξαιρετικά δύσκολα και ότι ο Πανιώνιος δεν κρατούσε την τύχη του στα χέρια του. Το ξέραμε καλά, διότι κακά τα ψέμματα, στην Ελλάδα ζούμε, για το ελληνικό ποδόσφαιρο μιλάμε και όλοι λίγο-πολύ γνωρίζαμε πως η Ρόδος είχε μπροστά της τέσσερα παιχνίδια απέναντι σε βαθμολογικά αδιάφορες ομάδες και πως με αγωνιστικά ή όχι κριτήρια θα έπαιρνε τις νίκες που ήθελε! 

Κάπως έτσι και έγινε. Στο ημίχρονο της Νέας Επιδαύρου, η Ρόδος ήταν μπροστά στο σκορ με 0-3 (!), ουσιαστικά είχε ήδη πάρει το πιο εύκολο ματς που είχε να δώσει μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, κάτι που σήμαινε πως ακόμα και να κέρδιζε ο Πανιώνιος το Διαβολίτσι θα είχε απειροελάχιστες ελπίδες για να τερματίσει πρώτος.

Βέβαια, όταν είσαι ο Πανιώνιος, ακόμα και αν τα άλλα αποτελέσματα δεν σε ευνοούν, δεν νοείται να πραγματοποιείς μια τέτοια αγωνιστική εικόνα, σαν και αυτή που είδαμε όλοι την Κυριακή. 

Είδαμε, λοιπόν, μία ομάδα να παίζει χωρίς το παραμικρό πάθος, να μην βγάζει τίποτα το αξιόλογο στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως ειδαμε παίκτες που έμοιαζαν να μην θέλουν να τρέξουν, να παίξουν, να τιμήσουν την πολύ βαριά φανέλα που φοράνε. Ανεξαρτήτως, αν η νίκη δεν θα είχε ουσιαστικό αντίκρισμα για την άνοδο, όταν παίζεις στον Ιστορικό, στη Νέα Σμύρνη, μπροστά στον κόσμο του συλλόγου που πάρα την απογοήτευση του είναι εκεί και σε στηρίζει, δεν γίνεται να μην δίνεις το 100% και να παρουσιαζεις αυτή την αποκαρδιωτική εικόνα. 

Πόνεσαν τα μάτια μας, πονάει και η καρδιά μας!

Τα συναισθήματα που επικρατούν αυτή τη στιγμή είναι αρνητικά. Στεναχώρια, απογοήτευση...

Η χρονιά, λοιπόν, τελείωσε, μια ακόμα σεζόν έρχεται στην Γ' Εθνική και πρέπει άμεσα, με καθαρό μυαλό να σχεδιαστεί σωστά! 

Ο Πανιώνιος δεν πέθανε και δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ, όμως πρέπει άμεσα να βρει τον τρόπο για να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Δυστυχώς οσο περισσότερο μένεις σε αυτή τη κωλοκατηγορία βαλτώνεις! 

Οι στιγμές είναι δύσκολες, δεν είναι εύκολες. 

Όσοι πιστοί δίπλα στον Σύλλογο!

Δεν υπάρχουν σχόλια