Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος Κ16: Υπέταξε την πανίσχυση Φίτεσε (1-0)!

Όσοι υποστηρίζουν από την αρχή της φετινής σεζόν ότι αυτή η ομάδα έχει όλο το μέλλον μπροστά της, από το απόγευμα της Μ. Δευτέρας μπορούν να...

Όσοι υποστηρίζουν από την αρχή της φετινής σεζόν ότι αυτή η ομάδα έχει όλο το μέλλον μπροστά της, από το απόγευμα της Μ. Δευτέρας μπορούν να αισθάνονται δικαιωμένοι! 

Με έναν πραγματικό θρίαμβο ξεκίνησε η Κ16 του Πανιωνίου την προσπάθειά της στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό Elite Cup που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 της Ολλανδικής Φίτεσε, που έχει στις τάξεις της έξι διεθνείς ποδοσφαιριστές! 

Σκόρερ του «χρυσού» γκολ χρίστηκε ο Οθωναίος, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ στο 18ο λεπτό και πλάσαρε από κοντά για το 1-0. 

Πέρα από το γκολ, στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Χρ. Κώτση είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά και δύο με τρεις καλές στιγμές για ακόμη ένα γκολ. Μία εξ αυτών ήταν διπλή, όταν σε πλασέ του Παυλόπουλου απέκρουσε ο γκολκίπερ των Ολλανδών και μετά σε κενή εστία απέκρουσε σωτήρια αντίπαλος αμυνόμενος σε πλασέ του Γιαλάφου. 

Σε άλλη μία καλή φάση, ο Μπεχράκης έκανε το σλάλομ, όμως η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια στο σουτ που επιχείρησε. Στην πίεση που ασκήσαμε ψηλά, έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή ο Παυλόπουλος, αλλά λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε, με συνέπεια το πλασέ του να φύγει άουτ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοσή της η Φίτεσε, η οποία έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Από την πλευρά τους, οι κυανέρυθροι είχαν δύο με τρεις ευκαιρίες στους πολλούς χώρους που δημιουργούνταν στην αντίπαλη άμυνα, με εκφραστές τους Τερζή και Θωμάκο. 

Με μεγάλη «δίψα» και αυταπάρνηση οι παίκτες μας κράτησαν το υπέρ τους 1-0, πέτυχαν μία σπουδαία νίκη και απέσπασαν τα εγκώμια από το σύνολο των παρευρισκόμενων θεατών! 

👉Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την επιστροφή του από τραυματισμό, ο Σακολλάρι μια άτυχη στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς σε ένα τάκλιν που επιχείρησε, χτύπησε στο ίδιο σημείο. Οι ευχές μας είναι μαζί του για ταχεία ανάρρωση και επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Χρήστος Κώτση): Μαραβέγιας, Πρίφτι, Παλαιολόγος, Αθανασάκης, Σακολλάρι, Τερζής, Σαϊνίδης, Οθωναίος, Μπεχράκης, Παυλόπουλος, Γιαλάφος 

Έπαιξαν και οι Μπινάτσης, Κωστέας, Θωμάκος και Θεοχαρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια