Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η μέτρια εμφάνιση, η κακή διαιτησία και ο συγκλονιστικός κόσμος του Πανιωνίoυ!

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Δεν υπάρχει λόγος και για να είμαι ειλικρινής δεν υπάρχει και η διάθεση για να γράψω και να πω πολλά λόγια, για το ματς της Μυκόνου. Το μόνο που θέλω είναι να σταθώ σε τρία πράγματα, τα οποία ξεχώρισαν στο κυριακάτικο ματς στο νησί των ανέμων. 

  1. Μέτρια εμφάνιση: Η αναμέτρηση για τον Ιστορικό στη Μύκονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Μπρέγκου σκόραρε και έβαλε σε θέση οδηγού τον Πανιώνιο. Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική από αυτή που θα περιμέναμε. Αντί η ομάδα να παίξει χωρίς άγχος μετά το τέρμα που σημείωσε και να "χτυπήσει" ξανά την αντίπαλη άμυνα, με το υπερ του αποτελέσματα, είδαμε να οπισθοχωρεί στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας την μπάλα στην Μύκονο. Οι γηπεδούχοι μετέφεραν το παιχνίδι προς την περιοχή του Πανιωνίου και τελικά ισοφάρισαν σε μία φάση που ο Μίχος βρέθηκε στο έδαφος, μετά από επαφή που είχε με τον Ζγκούρι (υποψία φάουλ με γυμνό μάτι), με τον παίκτη της Μυκόνου από θέση τετ α τετ να σκοράρει. Οι κυανέρυθροι άργησαν να αντιδράσουν και ουσιαστικά πίεσαν στα τελευταία 10-15 λεπτά του παιχνιδιού, απειλώντας ουσιαστικά μια φορά, στην φάση του δοκαριού με τον Τσιμπόκα. Σε γενικές γραμμές η εμφάνιση της ομάδας θεωρείται επιεικώς μέτρια, χωρίς δημιουργία, χωρίς πολλές τελικές και χωρίς καθαρό μυαλό όπου έπρεπε. Νομίζω, πως σε ένα τέτοιο ματς, που ο Πανιώνιος δεν μπορούσε να κρατήσει εύκολα την μπάλα και να απειλήσει με την μπάλα κάτω, ο Γροντής θα έπρεπε να μπει πολύ νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς όταν πέρασε στο ματς είχαμε ήδη φτάσει στο 76', με τους γηπεδούχους να κάνουν συνεχώς καθυστερήσεις και με τον καθαρό χρόνο ποδοσφαίρου που επέμενε να είναι λίγος. Με λίγα λόγια η εμφάνιση του Πανιωνίου δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε, σε ένα τέτοιο παιχνίδι.
  2. Ο Αλατσάκης έχασε την... μπάλα: Ο διαιτητής του αγώνα, Γιώργος Αλατσάκης κυριολεκτικά είχε χάσει την μπάλα στην αναμέτρηση. Πολλά τα... φαλτσοσφυρίγματα, τα περισσότερα εκ των οποίων εις βάρος του Πανιωνίου. Σφυρίγματα που προκάλεσε εκνευρισμό στους κυανέρυθρους. Συνεχώς σταματούσε τον ρυθμό του αγώνα, ήταν κακός στο πειθαρχικό κομμάτι (χάρισε πολλές κάρτες στους γηπεδούχους), ανέχτηκε τις πολλές καθυστερήσεις των γηπεδούχων,με αποκορύφωμα την φάση του 90υ λεπτού. Εκεί, όπου βγάζει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αρκούδα, αλλά ξεχνάει να τον αποβάλει! Αν οι παίκτες του Πανιωνίου δεν του... θύμιζαν πως ο αμυντικός του Μυκόνου είχε ήδη μια κίτρινη κάρτα και έπρεπε να αποβληθεί, τότε ο Αρκούδας θα συνεχιζε να αγωνίζεται κανονικά, ακόμα και με δύο κίτρινες κάρτες! Κακή διαιτησία! 
  3. Άπειρα respect στον κόσμο του Πανιωνίου: Ότι και να πούμε για τον κόσμο του Ιστορικού είναι λίγο. Περίπου 300 φίλοι του Πανιωνίου προσπέρασαν απαγορεύσεις και... ναυτικά μίλια, για να βρεθούν στη Μύκονο. Οι Πάνθηρες και οι υπόλοιποι φίλαθλοι του συλλόγου, έκαναν το μακρινό ταξίδι για το νησί των ανέμων, έδωσαν το εντυπωσιακό "παρών" και δεν σταμάτησαν λεπτό να ενισχύουν την ομάδα. Καλό, όμως, είναι άπαντες αυτόν τον κόσμο να τον σεβόμαστε, όχι μόνο του Πανιωνίου, αλλά όλους τους φιλάθλους που θέλουν να βλέπουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Δεν είναι τρομοκράτες, δεν είναι κλέφτες, είναι απλοί άνθρωποι που θέλουν να πάνε σε οποιοδήποτε γήπεδο της χώρας για να δουν την ομάδα τους να παίζει. Νομίζω, ο κόσμος του Ιστορικού, με την παρουσία του στη Μύκονο, έδωσε την καλύτερη απάντηση!

Φωτογραφίες από sportcyclades

Δεν υπάρχουν σχόλια