Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν πάει στη Ρόδο η Μύκονoς | Ξανά νίκη ανεύ αγώνα για τα «Ελάφια»

Για μία ακόμα φορά φέτος στον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής έχουμε ματαίωση ενός αγώνα! Για μία ακόμα φορά αυτή η ματαίωση αφορά την ομάδα της Ρόδο...

Για μία ακόμα φορά φέτος στον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής έχουμε ματαίωση ενός αγώνα! Για μία ακόμα φορά αυτή η ματαίωση αφορά την ομάδα της Ρόδου!

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσαν τα «Ελάφια», η Μύκονος έκανε γνωστό πως αδυνατεί να μεταβεί στη Ρόδο για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής. 

Πρακτικά τι σημαίνει αυτό; Μα φυσικά πως η Ρόδος καπαρώνει την δεύτερη θέση άνευ αγώνα στον βαθμολογικό πίνακα! 

Έτσι, ο Πανιώνιος, που την τελευταία αγνωνιστική αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Αιολικό, ακόμα και να κερδίσει, δεν έχει καμία πιθανότητα να τερματίσει ως δεύτερος στην βαθμολογία! 

Δυστυχώς πολλά από τα φετινά παιχνίδια δεν κρίθηκαν στους αγωνιστικούς χώρους. Μάλιστα, για την Ρόδο θα είναι η τρίτη φορά που θα πάρει το "τρίποντο" χωρίς καν να αγωνιστεί. 

Θυμίζουμε ότι ούτε το Διαβολίτσι, αλλά ούτε ο Πανηλειακός έκαναν το ταξίδι για το "σμαραγδένιο νησί", κάτι που δεν θα κάνει ούτε και η Μύκονος. 

Με λίγα λόγια η ομάδα της Ρόδου μάζεψε εννέα βαθμούς χωρίς να ιδρώσει, χωρίς καν οι ποδοσφαιριστές της να πάρουν τον δρόμο για το γήπεδο...

Το φετινό πρωτάθλημα, λοιπόν, ολοκληρώνεται όπως κύλισε και η μεγαλύτερη διάρκεια του. Με το παρασκήνιο να παίζει τεράστιο ρόλο... 

Δεν υπάρχουν σχόλια