Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος: Aνακοίνωση για την προσέλευση των φιλάθλων

Σε ενημέρωση για την προσέλευεση του κόσμο στο "Ανδρέας Βαρίκας", ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Μύκονο, προχώρησε ο μπασκετι...

Σε ενημέρωση για την προσέλευεση του κόσμο στο "Ανδρέας Βαρίκας", ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Μύκονο, προχώρησε ο μπασκετικός Πανιώνιος.

Αναλυτικά:

"Ενόψει της αναμέτρησης με τον Α.Ο. Μυκόνου, το Σάββατο 29/4/2023 και ώρα 17:00 στο Κ.Γ «Ανδρέας Βαρίκας», ανακοινώνονται τα κάτωθι.

-Σκοπός του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. είναι να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των φιλάθλων και να διεξαχθεί ο αγώνας σε αθλητικά πλαίσια.

-Η έναρξη της εισόδου των φιλάθλων θα γίνεται από τις 15:30. Συνίσταται η έγκαιρη προσέλευσή τους ώστε να αποφύγουμε το συνωστισμό, την καθυστέρηση και την ταλαιπωρία.

-Παρακαλούμε για τη συνεργασία των φιλάθλων προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά και χωρίς ταλαιπωρία κατά την είσοδο στο γήπεδο.

-Θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος και δε θα περάσουν πλαστικά μπουκάλια μέσα στο γήπεδο (θα δίνονται χάρτινα κυπελλάκια για νερό από το κυλικείο).

-Απευθύνουμε εκ νέου ευγενική παράκληση στους κατόχους καρτών ελευθέρας εισόδου στα γήπεδα, ν’ αντιληφθούν ότι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δε μπορούμε να τους εξυπηρετήσουμε αφού ΟΛΕΣ οι θέσεις έχουν καλυφθεί, είτε από τους κατόχους διαρκείας είτε απ’ εκείνους που αγόρασαν εισιτήρια.

-Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιβεβαίωσαν την παρουσία τους θα έχουν δικαίωμα εισόδου είτε με διαπίστευση είτε εφόσον είναι κάτοχοι καρτών Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

Είμαστε βέβαιοι για την άριστη συνεργασία με τους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ όπως επίσης και ότι όλα θα διεξαχθούν σε αθλητικά πλαίσια, όπως επιτάσσει η Ιστορία της Ομάδας μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια