Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος Κ16: Στους «4» του Elite Neon Cup!

Άλλη μία σπουδαία διάκριση σημείωσε η ομάδα Κ16 του Πανιωνίου

Άλλη μία σπουδαία διάκριση σημείωσε η ομάδα Κ16 του Πανιωνίου, η οποία δημιουργεί προσδοκίες πως με μεθοδική δουλειά και σωστά βήματα μπορεί να αποτελέσει γενιά επιτυχιών για τον Σύλλογο.

Έπειτα από έναν αγώνα «θρίλερ» που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, η ομάδα μας απέκλεισε και τον Άρη, για να προκριθεί στην ημιτελική φάση όπου θα αντιμετωπίσει σήμερα το μεσημέρι τον Ολυμπιακό για την πρόκριση στον τελικό!

Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ, με τους κυανέρυθρους του Χρ. Κώτση να επικρατούν με 4-3 στα πέναλτι και να εξασφαλίζουν ένα από τα τέσσερα εισιτήρια! Σημειώνεται πως στα ημιτελικά προκρίθηκαν επισης -εκτός από τον Ολυμπιακό- ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, ενώ έχουν αποκλειστεί ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, η Φίτεσε, η Μπάγερν, ο Ερυθρός Αστέρας, ο ΑΠΟΕΛ, ο Άρης Λεμεσού, η Αμπερντίν και η Μακάμπι Χάιφα.

Στο 50λεπτο που αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες έγινε ένα παιχνίδι με αρκετές δυνατές μονομαχίες, στο οποίο ο Πανιώνιος είχε την ελαφρά υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά και τις καλύτερες ευκαιρίες για γκολ τόσο στο πρώτο ημίχρονο με κύριο εκφραστή τον Παυλόπουλο, όσο και στο δεύτερο με πρωταγωνιστές τους Γιαλάφο, Οθωναίο και Μπεχράκη.

Στη διαδικασία των πέναλτι, οι πρώτες δύο εκτελέσεις από τους Κωστέα και Μπινάτση αποκρούστηκαν από τον αντίπαλο γκολκίπερ, για να ακολουθήσουν τέσσερις εύστοχες εκτελέσεις από τους Τερζή, Οθωναίο, Μπεχράκη και Σαϊνίδη.

Από την άλλη, πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρόκριση είχε και ο γκολκίπερ Μαραβέγιας, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι, εκ των οποίων το δεύτερο έδωσε και την πρόκριση, ενώ άλλη μία εκτέλεση από πλευράς κιτρίνων ήταν άστοχη.

Το τέλος της διαδικασίας βρήκε τα παιδιά να πανηγυρίζουν πανευτυχή για τη μεγάλη πρόκριση και να δέχονται συγχρόνως τα συγχαρητήρια από τους αντιπάλους τους, όπως και από ανθρώπους και ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων που βρίσκονταν την ίδια ώρα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Χρήστος Κώτση): Μαραβέγιας, Παλαιολόγος, Αθανασάκης, Πρίφτι, Τερζής, Κωστέας, Σαϊνίδης, Οθωναίος, Μπεχράκης, Παυλόπουλος, Θωμάκος

Έπαιξαν και οι Γιαλάφος, Μπινάτσης.
👉Είχε προηγηθεί μέσα στη μέρα και η νίκη με 1-0 απέναντι στον Άρη Λεμεσού με γκολ του Γιαλάφου με κοντινή προβολή έπειτα από εξαιρετική προσωπική ενέργεια του Κωστέα.

Η ενδεκάδα με την κυπριακή ομάδα είχε ως εξής: Φαγογένης, Μπινάτσης, Πρίφτι, Αθανασάκης, Ζγούρης, Καμπούρης, Θεοχαρόπουλος, Κολυμπήρης, Παπαστράτης, Θωμάκος, Γιαλάφος.
Έπαιξαν και οι Παλαιολόγος, Σαϊνίδης, Οθωναίος, Τερζής, Κωστέας, Παυλόπουλος, Μπεχράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια