Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πέρασε εύκολα από την Πάτρα ο Ιστoρικός - Παρέμεινε η διαφορά από την κορυφή

Μετά τις δύο ισοπαλίες με Μύκονο και Διαβολίτσι ο Πανιώνιος επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας εκτός έδρας με 3-0 της Πάτρας

Μετά τις δύο ισοπαλίες με Μύκονο και Διαβολίτσι ο Πανιώνιος επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας εκτός έδρας με 3-0 της Πάτρας, για την 24η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Περικλή Παπαπανάγη ήταν σε όλους τους τομείς καλύτερη από τον αντίπαλο της και σημειώνοντας ένα γκολ στο πρώτο και δύο στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν νικηφόρα από την πόλη της Αχαΐας. 

Μία νίκη, βέβαια, που ουσιαστικά δεν αποφέρει καρπούς όσον αφορά την υπόθεση άνοδος, αφού ο Ιστορικός παραμένει στο -4 από την κορυφή (η Ρόδος πήρε στα χαρτιά το ματς με τον Πανηλειακό, ο Αιολικός νίκησε εκτός έδρας τον ΑΟ Πυλίου Κω) και πλέον απομένουν μόλις δύο παιχνίδια για το τέλος της σεζόν!

Το παιχνίδι 

Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως του έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελικά προσπάθεια.

Τελικά, δέκα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, έδωσε την λύση ο Μπρέγκου.  Ο μέσος του Ιστορικού με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Λίγο αργότερα ο Πίσπας δέχτηκε ένα μαρκάρισμα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με τους κυανέρυθρους να ζητούν πέναλτι και τον διαιτητή να δείχνει "παίζεται".

Οι γηπεδούχοι άσκησαν πιεση στο φινάλε του ημιχρόνου, πάτησαν περιοχη, όμως, δεν βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, πιεσε για ένα δεύτερο τέρμα και τελικά τα κατάφερε στο 70ο λεπτό. Ο Τσιμπόκας με κεφαλιά, ύστερα ωραία ενέργεια του Τσίπρα και σεντρα του Λίμα, έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα δίχτυα και ουσιαστικά "κλείδωσε" τη κυανέρυθρη νίκη.

Στο 82' ο Σέχου συνδυάστηκε όμορφα με τον Γροντή, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή και με ψυχραιμο πλασέ έκανε το 0-3 για τον Ιστορικό. 

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τον Πανιώνιο να επιστρέφει στις νίκες.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Π. Παπαπαναγής): Παχατούρας, Καρδάμης (79' Γροντής), Καλύβας, Μίχος, Μπρέγκου (83' Παπαδάκης), Πίσπας (65' Σέχου), Μούντριχας (65' Τσίπρας), Γκίνο, Πριόνας, Λίμα, Τσιμπόκας (79' Κουφουδάκης).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια