Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λιμαράκης στα panionianea.gr: «Με πάθος και θέληση κερδίσαμε τη Βάσας, χαρά μας να παίζουμε για τον κόσμο του Πανιωνίου!»

Ο τερματοφύλακας του Ιστορικού στα panionianea.gr.

Ο τερματοφύλακας του Ιστορικού στα panionianea.gr.

Για την πολύ μεγάλη νίκη επί της Βάσας στη Νέα Σμύρνη, τον επαναληπτικό της Ουγγαρίας και την θερμή υποστήριξη του κόσμου του Πανιωνίου μίλησε στα panionianea.gr ο Κωνσταντίνος Λιμαράκης.

"Ήταν ένα πολύ κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι για εμάς και τον σύλλογο. Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά, ξέραμε τι έπρεπε να προσέξουμε και σίγουρα με πολύ πάθος και θέληση καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Στον επαναληπτικό αγώνα στην Ουγγαρία θα πάμε με αξιώσεις ώστε να προκριθούμε στον τελικό της διοργάνωσης", ήταν τα αρχικά λόγια του τερματοφύλακα του Ιστορικού, για να συνεχίσει: 

"Σίγουρα το παιχνίδι στην Ουγγαρία θα είναι διαφορετικό. Θεωρώ ότι το άγχος το έχουν αυτοι, γιατί είναι το φαβορί. Τώρα από εκεί και πέρα εμείς θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, για να πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό".

Όσον αφορά την εκπληκτική ατμόσφαιρια που δημιούργησε ο κόσμος του Πανιωνίου, αλλά και για το που κρίθηκε το ματς της Νέας Σμύρνης, είπε: 

"Ο κόσμος μας βοήθησε με την εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε και μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Για εμάς είναι μεγάλη χαρά να παίζουμε μπροστά στους φιλάθλους του Πανιωνίου και να τους δίνουμε χαρά μέσα από τις νίκες και τις καλές εμφανίσεις. Το παιχνίδι θεωρώ πως κρίθηκε στην πολύ καλή άμυνα που παίξαμε και στις καλές επιθετικές επιλογές που είχαμε σε κομβικά σημεία του αγώνα".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια