Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βάσας: «Μια «κόλαση» για εμάς από τους οπαδούς του Πανιωνίου – Παρέλυσαν oι παίκτες μας»!

Στην εκπληκτική για τα δεδομένα της υδατoσφαίρισης ατμόσφαιρα που δημιούργησαν το βράδυ της Τετάρτης οι οπαδοί του Πανιωνίου

Στην εκπληκτική για τα δεδομένα της υδατoσφαίρισης ατμόσφαιρα που δημιούργησαν το βράδυ της Τετάρτης οι οπαδοί του Πανιωνίου στο κλειστό της Νέας Σμύρνης στέκεται η επίσημη τοποθέτηση της Βάσας, μετά το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, το οποίο κρίθηκε με το χρυσό γκολ του Αλέξανδρου Γούνα λίγο πριν το φινάλε 9-8.

Όπως μαρτυρούν οι άνθρωποι της Μαγυάρικης ομάδας, οι «Πάνθηρες» δημιούργησαν μια «κόλαση» στη Νέα Σμύρνη και αυτό προκάλεσε… παράλυση στους παίκτες της Βάσας, ειδικότερα στο ξεκίνημα όπου ο Πανιώνιος έπαιξε το καλύτερο ημίχρονο της φετινής του χρονιάς!

Από πλευράς του, ο προπονητής των Ούγγρων, Σλόμπονταν Νίκιτς, δήλωσε ότι παρότι περίμεναν αυτή ακριβώς την ατμόσφαιρα, οι παίκτες του είχαν μείνει στήλη άλατος στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και άργησαν να ξεπεράσουν το σοκ. Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός είναι εκνευρισμένος για το γεγονός ότι ο Πανιώνιος δημιούργησε τόσες ευκαιρίες προς το φινάλε του αγώνα και ήρθε το μεγάλο γκολ του Γούνα, όμως ελπίζει στον επαναληπτικό στη Βουδαπέστη η ομάδα του να πάρει την πρόκριση, μπροστά στο κοινό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια