Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εδώ είναι Νέα Σμύρνη! Η Πανιωνάρα «λύγισε» στο... σπίτι της και την πανίσχυρη Bάσας!

Η παθιασμένη ομαδάρα του Ιστορικού επικράτησε της πανίσχυρης Βάσας με 9-8 στη Νέα Σμύρνη

Η παθιασμένη ομαδάρα του Ιστορικού επικράτησε της πανίσχυρης Βάσας με 9-8 στη Νέα Σμύρνη και έκανε πραγματικά μία αγωνιστική υπέρβαση, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση του Euro Cup.

Οι κυανέρυθροι είχαν να αντιμετωπίσουν μία υπερδύναμη του ευρωπαϊκού πόλο. Μία πολύ ισχυρή ομάδα, με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, σπουδαίες παραστάσεις και με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της διοργάνωσης.

Για μία ακόμα φορά οι παίκτες του Πανιωνίου έβγαλαν ψυχή Πάνθηρα, κοίταξαν στα μάτια τον σπουδαίο αντίπαλο τους και μάλιστα κατάφεραν να φτάσουν σε μία πολύ μεγάλη επικράτηση! 

Η ρεβάνς στη Βουδαπέστη είναι προγραμματισμένη για τις 22/3 και ο Πανιώνιος θα πάει στην Ουγγαρία με σκοπό κα ολοκληρώσει αυτή την μεγάλη υπέρβαση και να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Euro Cup, τρελαίνοντας την Ευρώπη! 

Το παιχνίδι

Η ομάδα του Κώστα Δήμου, έχοντας και την θερμή υποστήριξη των φιλάθλων της, μπήκε με το... γκάζι πατημένο στο πρώτο οκτάλεπτο, σημείωσε πέντε τέρματα και δέχτηκε μόλις δύο. 

Στην δεύτερο περιόδο η πολύ έμπειρη Βάσας ισορρόπησε το ματς, κατάφερε και περιόρισε επιθετικά τον Πανιώνιο, με τους κυανέρυθρους να πετυχαίνουν ένα γκολ, όμως έπαιξαν καλή άμυνα, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν ένα τέρμα παραπάνω.

Ακριβώς την ίδια εικόνα είχε και το τρίτο οκτάλεπτο, με την Βάσας στα σημεία να είναι πιο αποτελεσματική, σκοράροντας δύο γκολ, με τον Πανιώνιο να πετυχαίνει ένα.

Η τελευταία περίοδος βρήκε τους Ούγγρους να σκοράρουν πρώτοι δύο τέρματα και για πρώτη φορά να παίρνουν κεφάλι στο σκορ. Ο Πανιώνιος δεν τα παράτησε και με γκολ του Γούνα έφερε το ματς στα ίσια με 8-8, λίγο πριν το φινάλε του αγώνα. Στη συνέχεια οι κυανέρυθροι έπαιξαν σπουδαία άμυνα και μάλιστα δύο δευτερόλεπτα πριν το τέλος με γκολ ξανά του Γούνα πήραν την σπουδαία νίκη με 9-8! 

Να σημειωθεί πως νωρίτερα είχε γίνει ένα... εγκληματικό λάθος από τους διαιτητές. Συγκεκριμένα ο Πανιώνιος σε εκείνο το σημείο ισοφάρισε πεντακάθαρα σε 7-7, με τους διαιτητές και τον επόπτη να θεωρούν ότι υπήρχε δοκάρι, την ώρα που η μπάλα έχει περάσει ολόκληρη τη νοητή γραμμή του τέρματος!

Στο τέλος, πάντως, ο Ιστορικός πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη, με τους παίκτες του Κώστα Δήμου να την πανηγυρίζουν μαζί με τους φιλάθλους του Πανιωνίου, που γέμισαν από άκρη σε άκρη το κλειστό κολυμβητήριο.

Φέτος η Νέα Σμύρνη αποτέλεσε ένα απόρθητο φρούριο για τον Ιστορικό. Η έδρα του Πανιωνίου προκαλεί... φόβο, ακόμα και σε πολύ ισχυρές ομάδες, όπως είναι η Βάσας!

Οκτάλεπτα: 5-2, 1-2, 1-2, 2-2

Eπιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια