Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«X»αμένο έδαφος για την κορυφή | «Λευκή» ισοπαλία στη Ρόδο!

Αποστολή του panionianea.gr στη Ρόδο, με τον Γιώργο Καρμίρη

Αποστολή του panionianea.gr στη Ρόδο, με τον Γιώργο Καρμίρη

Στο ισόπαλο 0-0 έμεινε ο Πανιώνιος στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιάλυσο Ρόδου, για την 15η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της, δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως δεν κατάφερε να βρει το "χρυσό' γκολ. 

Από το 75' ο Πανιώνιος έπαιξε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Πριόνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν και παράπονα από τους κυανέρυθρους για την διαιτησία του Δρούζα, κυρίως για την φάση του 23ου λεπτόυ, όπου ζητούν χέρι αμυνόμενου των γηπεδούχων μετά από κεφαλιά του Γεωργούση.

Πλέον, μετά από τη νίκη του Αιολικού στο Άργος, ο Πανιώνιος απέχει τέσσερις βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, χωρίς όμως να μπορού να απειλήσουν την εστία του Αντωνόπουλου.

Ο Πανιώνιος εν συνεχεία ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πήρε την κατοχή της μπάλας και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 23' ο Γεωργούσης έκανε την κεφαλιά, η μπάλα φάνηκε να βρίσκει σε τενωμένο χέρι αμυνόμενου των γηπεδούχων, με τον διαιτητή Δρούζα να μην υποδεικνύει κάτι. 

Στο επόμενο λεπτό ο Ανδρούτσος έδιωξε την καλή κεφαλιά του Τσίπρας και στο 27' ήρθε η μεγαλύτερη φάση του Ιστορικού. Ο Τσίπρας με ατομική ενέργεια στην μεγάλη περιοχή, πλάσαρε τον Ανδρούτσο, η μπάλα κατέληγε προς τα δίχτυα, αλλά ο Ιντρίζι με σωτήρια προβολή πάνω στην γραμμή, απομάκρυνε τον κίνδυνο. Μία φάση που έφερε νέα έντονα παράπονα από τους κυανέρυθρους, καθώς θεώρησαν πως η μπάλα είχε περάσει την γραμμή της εστίας! 

Στο 42' μία ακόμα πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Μπρέγκου εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Καλύβα στο δεύτερο δοκάρι, το πλασέ του οποίου έδιωξε δύσκολα στην αριστερή του γωνία ο Ανδρούτσος.

Δύο λεπτά μετά, ο Γεωργούσης έκανε εντυπωσιακό γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ιάλυσου.

Στο 48' ο Γεωργούσης έκανε ένα καλό μακρινό σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ και στο 67' ο Ανδρούτσος έδιωξε την κοντινή κεφαλιά του Τσίπρα.

Ο Πριόνας στο 75' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με το έργο του Πανιωνίου να γίνεται πολύ πιο δύσκολο.

Στο 88' ο Πανιώνιος έφτασε μία ανάσα από το γκολ. Μετά από σέντρα του Λίμα, ο Γκέτσι έκανε το σουτ στη κίνηση, με την μπάλα να περνάει άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για τους κυανέρυθρους! 

  • Τελικά το 0-0 έμεινε έως το φινάλε, με τον Πανιώνιο να χάνει... έδαφος όσον αφορά την κορυφή της βαθμολογίας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΙΑΛΥΣΟΣ : Ανδρούτσος, Καραγεώργης, Μπουσμπίμπα, Καρπαθάκης, Γιώργου, Ιντρίζι (79′ Γεωργίου), Δελαπόρτας, Χατζηνικόλας (86′ λ.τρ. Αλιμερκάι), Μαχαιράς, Νάνι, Πατσίλης (79′ Τερζίου)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αντωνόπουλος, Πριόνας, Μίχος, Καλύβας, Διονέλλης (81' Λίμα), Παπαδάκης (70' Μούντριχας), Μπρέγκου, Πίσπας, Τσιμπόκας (81'), Γεωργούσης (60' Γκέτσι), Τσίπρας

1 σχόλιο

  1. Δεν μπορούν τα παιδιά. Δυστυχώς είναι αμπαλοι. Και δεν είναι μόνο αυτό...Η διοίκηση τα έχει χαμένα.Δυστυχως ούτε φέτος. Μόνο ντροπή να μιλάμε για διαιτησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή