Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπάσκετ U21: Το πρώτο ματς για τον Πανιώνιο στο Ίλιον | Καλούδης: «Θα δώσουμε το 100%»

Στην "μάχη" της Β' φάσης του πρωταθλήματος Μπάσκετ U21 ρίχνεται από το βράδυ της Τετάρτης (22/02) ο Πανιώνιος.

Στην "μάχη" της Β' φάσης του πρωταθλήματος Μπάσκετ U21 ρίχνεται από το βράδυ της Τετάρτης (22/02) ο Πανιώνιος.

Οι κυανέρυθροι στο πρώτο ματς αγωνίζονται εκτός έδρας με την ομάδα του Ίλιον/Ευνικος, με το δεύτερο ματς να έχει οριστεί για την άλλη Τετάρτη στο κλειστό "Ανδρέας Βαρίκας".

Ο coach της ομάδας, Άρης Καλούδης, μίλησε στα panionianea.gr, αναφέρθηκε στις συνθήκες και στην δύσκολη αποστολή που έχει ο Πανιώνιος, όμως ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα διεκδικήσει ότι της αναλογεί.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

"Σήμερα το βράδυ ξεκινάει η Β φάση του πρωταθλήματος U21. Αγωνιζόμαστε εκτός έδρας εναντίον της ομάδας του Ίλιον/Ευνικος. Η σειρά θα κριθεί στις δύο νίκες και έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Η ομάδα μας αποτελείται κυρίως από εφήβους και λόγω του κανονισμού της ΕΟΚ είμαστε αναγκασμένοι να κατεβαίνουμε με 9 παίκτες. 

Θα είναι μια δύσκολη αποστολή για εμάς διότι αντιμετωπίζουμε παιδιά που είναι 19-20 χρονών και παίζουν σε πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών. Όμως όπως κάναμε και στην πρώτη φάση θα μπουμε μέσα στο γήπεδο να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. 

Ας μη ξεχνάμε ότι εκπροσωπούμε μια πολυ βαριά φανέλα και οφείλουμε να κάνουμε ότι μπορούμε ώστε ο Πανιώνιος να πρωταγωνιστεί. 

Ολοκληρώνοντας οφείλω να το ξανά αναφέρω. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου για τον coach Ίκαρο Φατούρο. Άφησε το δικό του στίγμα στις ακαδημίες του Πανιωνίου και γενικότερα στο χώρο του μπάσκετ και σε κάθε παιχνίδι θα παίζουμε και γι'αυτον."

Δεν υπάρχουν σχόλια