Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βαρύ πένθος: Eφυγε απο τη ζωή ο Γιώργος Κατσούλης

Μία πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή την Τετάρτη (22/02). Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 60 ετών ο Γιώργος Κατσούλης

Μία πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή την Τετάρτη (22/02). Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 60 ετών ο Γιώργος Κατσούλης, μετά από σκληρή αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο. 

Διαβάστε αναλυτικά την ενημέρωση από το τμήμα πόλο του Πανιωνίου: 

Βαθύ πένθος για την οικογένεια του ελληνικού πόλο αλλά και την οικογένεια του Πανιωνίου, καθώς σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα, σε ηλικία μόλις 60 ετών, ο "δάσκαλος" του αθλήματος Γιώργος Κατσούλης, ύστερα από σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο Γιώργος Κατσούλης γεννήθηκε στο Πειραιά το 1963 και αγωνίστηκε με το σκουφάκι της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού από το 1978 έως το 1990. Παράλληλα το 1988 ανέλαβε τη δημιουργία της ομάδας πόλο γυναικών των ερυθρόλευκων και παρέμεινε στον πάγκο της έως το 1993 βάζοντας τις βάσεις σε ένα από τα κορυφαία τμήματα του Συνδέσμου, που είναι πλέον στην στην κορυφή του ευρωπαϊκού πόλο γυναικών.

Επίσης, ο πειραιώτης τεχνικός έκατσε στον πάγκο της ομάδας ανδρών του Ολυμπιακού ως βοηθός τριών εκ των κορυφαίων ξένων προπονητών που ήρθαν στην Ελλάδα, του Μπόρις Ποπόφ, του Μίλε Νάκιτς και του Νίκολα Στάμενιτς.

Το 2000 μεταπήδησε στην ομάδα πόλο γυναικών της Γλυφάδας την οποία οδήγησε στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων Ελλάδας (2000 – 2001, στον τελικό του Πρωταθλητριών το 2001, όπου έχασε από την Οριζόντε Κατάνια και μία χρονιά αργότερα στην τρίτη θέση του LEN Champions Cup. Το 2002 μετακόμισε λίγο πιο νότια, στη Βουλιαγμένη με την οποία κατέκτησε το ΛΕΝ τρόφι (2002-2003) και την ίδια χρονιά την οδήγησε και στην κορυφή του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Στον Πειραιά επέστρεψε τον Νοέμβριο του 2011 και συγκεκριμένα στον Εθνικό (πόλο γυναικών), στον οποίο έμεινε έως το 2014.

Η αγωνιστική περίοδος 2016 – 2017 τον βρίσκει ξανά στον Ολυμπιακό ως βοηθό του Χάρη Παυλίδη. Φτάνουν στον Τελικό της Ευρωλίγκας στο Κίρισι και με αυτόν στον πάγκο καθώς ο Χάρης ήταν τιμωρημένος η ομάδα νίκησε στον τέταρτο τελικό τη Βουλιαγμένη με 9-8 εκτός έδρας, ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά και στη συνέχεια κατέκτησε τον τίτλο

Από το 2020 ήταν στο τεχνικό τιμ της ομάδας πόλο γυναικών του Πανιωνίου.

Το τμήμα πόλο του Πανιωνίου, νοιώθωντας βαθιά θλίψη για την απώλεια ενός ανθρώπου πραγματικού εργάτη του πόλο, με άπειρες γνώσεις που τις μοίραζε απλόχερα, σοβαρότητα, υψηλού επιπέδου φιλοσοφία, αυθεντικότητα, επιτυχίες και ανεκτίμητη προσφορά στο άθλημα, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Κατσούλη, ενός ανθρώπου που είχαμε την τιμή και την τύχη να τον έχουμε κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια και θα μας λείψει πολύ....

Καλό ταξίδι "δάσκαλε"....

Δεν υπάρχουν σχόλια