Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρoβληματική εικόνα, «κακή» ισοπαλία!

Μία ισοπαλία σαν... ήττα για τον Πανιώνιο.

Μία ισοπαλία σαν... ήττα για τον Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Αιολικό στη Νέα Σμύρνη, για την 13η αγωνιστική και παραμένουν δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ιστορικός πραγματοποίησε πολύ μέτρια ως κακή εικόνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως στο 72' ευτύχησε με ένα πέναλτι του Γροντή να ανοίξει το σκορ. Δεν κατάφερε, όμως, να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα, αφού ο Αιολικός επτά λεπτά αργότερα έφετε το ματς στα ίσια με κεφαλιά του Ντινιωτάκη.

Η ομάδα του Κούστα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στα πρώτα 15 λεπτά έψαξε το γκολ. Τελικα, αυτό δεν ήρθε, με την ομάδα της Μυτιλήνης να ανεβάζει ρυθμούς και στο 25' έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Ο Αποστολόπουλος με προβολή αρχικά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και εν συνεχεία το πλασέ του έδιωξε εξ' επαφής ο Παχατούρας. 

Στο 35' ο Στούπης έκανε το σουτ, με τον τερματοφυλακα του Αιολικού να μπλοκάρει, ενώ στο 47' το κοντινό πλασέ του Γκάντσιερ πέρασε λίγο άουτ.

Στο 59' το ξαφνικό πλασέ του Γεωργούση έξω από την περιοχή δεν βρήκε στόχο, όπως και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γροντη στο 66' που πέρασε άουτ.

Πεντε λεπτά αργότερα ο Νάστος έκανε χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του, σε προσπάθεια του Γεωργούση, με τον διαιτητή να δείχνει πεναλτι. Στο 72' ο Γροντής ήταν ευστοχία από τα 11 βήματα και έβαλε μπροστά στο σκορ τον Πανιώνιο. 

Στο 79' όμως κατάφερε και αντέδρασε ο Αιολικός. Μετα από σέντρα του Ανθή, ο Ντινιωτάκης μπήκε ανάμεσα στα στόπερ του Πανιωνίου και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-1.

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν τον Πανιώνιο να "τρέχει" για το γκολ της νίκης, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ.

Το τέλος του αγώνα να βρήκε μερίδα κόσμου του Ιστορικού να δείχνει την δυσαρέσκεια του τόσο για το αποτέλεσμα, όσο και για την εμφάνιση της ομάδας που ήταν αρκετά προβληματική!

Πλεον στην βαθμολογία. Αιολικός και Μύκονος βρίσκονται στην πρώτη θέση με 28 βαθμούς, με τον Πανιώνιο να ακολουθεί με 26.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Παχατούρας, Καρδάμης (84' Μούντριχας), Λίμα, Καλύβας, Γκίνο (84' Τσιμπόκας), Μπρέγκου, Τσίπρας (78' Πριόνας), Πίσπας, Σέχου (46' Γεωργούσης), Γροντής, Στούπης

Αιολικός: Μουζάκης, Ποτουρίδης, Νάστος Γκαντσίερ (75’ Άνθης), Αρναούτογλου, Αντωνίου, Στεφάνοβιτς, Κανελλόπουλος, Δερμιτζάκης (67’ Ντινιωτάκης), Μακρής, Αποστολόπουλος (67’ Μουκίδης).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Δυστυχώς σε κρίσιμο ματς όπως και με τη Μύκονο παίξαμε με ένα κατά συνθήκη στόπερ και το πληρώσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή