Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γυρίζει; Ο Πανιώνιος οφείλει να παλέψει ως τo τέλος!

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης 

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης 

Ο Ποδοσφαιρικός Πανιώνιος βρίσκεται πλέον 6 βαθμούς μακριά από την κορυφή και το ερώτημα είναι, γυρίζει η κατάσταση; 

Αν το δούμε ψυχρα και με βάση τις εμφανίσεις της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, τότε η απάντηση είναι αρνητική, μάλλον δεν γυρίζει!

Αν το δούμε με αισιοδοξία και με την ελπίδα πως το ντεφορμάρισμα κομβικων για την ομάδα παικτών θα φτάσει στο τέλος του, τότε ίσως ο Πανιώνιος έχει ακόμα ελπίδες. 

Βαθμολογικά προφανώς και υπάρχουν ελπίδες, το θέμα είναι οι ποδοσφαιριστές του Ιστορικού να πατήσουν το... κουμπί, να αλλάξουν αρχικά ψυχολογία και εν συνεχεία να βελτιωθούν στον αγωνιστικό χώρο. 

Ο κόσμος του Πανιωνίου, Πάνθηρες και μη, μετά το ματς με τον Παναργειακό ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να παίζουν με περισσότερο πάθος, να βάζουν τα πόδια τους στην φωτιά για την ομάδα, να ματώνουν την φανέλα! 

Οι φίλαθλοι βλέπουν μία ομάδα στον αγωνιστικό χώρο που παίζει χωρίς νεύρο, που ενώ δείχνει πως διαθέτει ποιότητα για το επίπεδο της κατηγορίας, δεν βγάζει τον απαραίτητο τσαμπουκά στο παιχνίδι της, με αποτέλεσμα πολλοί αντίπαλοι να υπερτερούν σε αυτόν τον τομέα και να καταφέρνουν να παίρνουν βαθμό απέναντι στον Πανιώνιο. 

Κακά τα ψέμματα, οι κυανέρυθροι καλούνται στα τελευταία 10 παιχνίδια του πρωταθλήματος να παίξουν ως Πανιώνιος, να πάνε μόνο με νίκες και στο φινάλε θα δούμε αν θα καταφέρουν να κόψουν πρώτοι την... κορδέλα του τερματισμού!

Τα πράγματα είναι δύσκολα και η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα τα κάνει ακόμα δυσκολότερα, όμως στο χέρι των παικτών είναι να αλλάξουν και την εικόνα τους και την κατάσταση στην βαθμολογία. Τουλάχιστον να τα δώσουν όλα από εδώ και πέρα. Αυτό ζητάει ο κόσμος, να βλέπει μία ομάδα να τα δίνει όλα. Είναι αργά; Ίσως. Ομως ο Πανιώνιος οφείλει ως το τέλος να το παλέψει και να διεκδικήσει τις πιθανότητες του. 

Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάχος 

Δεν υπάρχουν σχόλια