Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανακοίνωση Πανθήρων για Κούγια και όχι μόνo!

Με αφορμή την πρόσφατη παρουσία του Αλέξη Κούγια στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης οι Πάνθηρες εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση


Με αφορμή την πρόσφατη παρουσία του Αλέξη Κούγια στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης οι Πάνθηρες εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση, μέσω της οποίας εκφράζουν την δική τους άποψη και δίνουν απαντήσεις σε διάφορα θέματα.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν: 

"Η φετινή χρονιά στο ποδόσφαιρο είναι γεμάτη πίκρες.

Η στεναχώρια και ο προβληματισμός είναι τα κυρίαρχα συναισθήματα.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, εμφανίστηκαν και κάποιες φωτογραφίες ενός γνωστού - άθλιου υποκειμένου, στις κερκίδες του γηπέδου μας.
Υπήρξε και συνέχεια σε όλο αυτό ..
Μαζεύτηκε που λέτε ένα τσούρμο υποτακτικών, τρίτης ηλικίας με άνοια, ψεύτικων προφιλ (με γνωστούς σε όλους μας από πίσω) και ξεκίνησαν το γλύψιμο στο υποκείμενο παράλληλα με το κράξιμο σε μας.
Τα γνωστά κλισέ του παραπάνω συνοθυλεύματος - μίξης άθλιων - είναι : «οι Πάνθηρες κάνουν διοίκηση», «οι επενδυτές δεν έρχονται γιατί είναι οι Πάνθηρες», «η ομάδα μένει στη Γ γιατί βολεύει κάποιους».
Έχουμε ρίξει πολύ γράψιμο για όλα αυτά. Επειδή όμως, καθώς φαίνεται, τέτοιοι τύποι δεν διακρίνονται για την ευφυΐα τους και έχουν κοντή μνήμη, πάμε άλλη μια φορά ..
* Αν δε θέλαμε επενδυτές στον Πανιώνιο δε θα υπήρχε αυτή τη στιγμή το μπάσκετ, το πόλο, το γυναικείο βόλεϊ, που όλα χρηματοδοτούνται από επενδυτές. Επιπλέον, τραβάτε ρωτήστε την γνώμη όλων αυτών των ανθρώπων για τους Πάνθηρες.
* Αν δε θέλαμε επενδυτές δε θα ερχόταν ο Τσακουμάκος (ο οποίος δεν προχώρησε για λόγους που ουδεμία σχέση έχουν με μας).
* Αν δε θέλαμε επενδυτές δε θα ήμασταν αυτοί που πήγαμε στο Τσακίρη να βρούμε αυτά που μας ενώνουν και να βάλουμε πίσω αυτά που μας χωρίζουν, για το καλό του Πανιωνίου.
* Αν δε θέλαμε επενδυτές, δε θα ήμασταν αυτοί που επιδείξαμε γαϊδουρινή υπομονή με τους μπροστινούς της μαφίας, Αλευρογιάννη-Χριστοδουλόπουλο, κάνοντας αποχή για να μη διαταράξουμε περαιτέρω την ομάδα στην Α1.
Ας δούμε όμως ποιοι είστε εσείς πραγματικά, όλοι, οι γνωστοί, που βγαίνετε σε κάθε κρίση και μιλάτε για μας.
* Εσείς δεν είστε που ανοίξατε έναν σύνδεσμο απέναντι ακριβώς από τα επίσημα και με αρχηγό τον Γκλεζάκο κάνατε αντιπολίτευση στο Τσακίρη, μέχρις ότου να γίνετε έσεις διοίκηση και να φάτε και τα πόμολα (βλέπε ποσοστό μεταπόλισης Σάμαρη, βλέπε χρέη ερασιτέχνη μέχρι και σήμερα κα);
* Εσείς δεν είστε που θέλατε να φέρετε στο μπάσκετ έναν τύπο που ακούει στο όνομα Μαργέτης ο οποίος πρόκειται περί γραφικού που μας μιλούσε για καναδικά funds και ιστορίες για αγρίους;
* Εσείς δεν είστε που ενώ βρίζατε τον Ζαμάνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον δρόμο όπου σας πετύχαινε ήσασταν «καλημέρα κύριε Νίκο»;
Για να τελειώνουμε μια και καλή με όλους εσας ..
Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι. Αυτοί με αξιοπρέπεια και αυτοί χωρίς.
Εμείς την γνωρίζουμε την κυρία, εσεις δεν γνωρίζετε ούτε την όψη της. Τόσο απλά.
Αν κάποιοι για να έχετε έναν μισθό στην δουλειά, δίνετε την γυναίκα σας στο αφεντικό που τη ζήτησε για το Σαβ/κο και έτσι ενεργείτε συνολικά στη ζωή σας, είναι δικό σας θέμα.
Όποιος θέλει τον τακουνάκια-μοντελοπνίχτη, ας το πάρει σπίτι του!
Υ.Γ. Εμείς τον Πανιώνιο δεν τον θέλουμε Super League. Τον θέλουμε Champions League.
Σίγουρα όμως κάποιοι τον θέλουν Γ και αυτοί είστε εσείς που θέλετε τον κοντό ο οποίος όπου πήγε άφησε πίσω του συντρίμμια, διχασμούς, άδεια γήπεδα και αποτυχημένες ομάδες.
Δε θέλουμε καν να σκεφτούμε τι μπορεί να είστε στη προσωπική σας ζωή για να θέλετε να έχετε κολλητιλίκια με αυτό το σκουπίδι.
Μάλλον δικηγόρο ψάχνετε για παν ενδεχόμενο, τέτοιοι που είστε!"

1 σχόλιο

  1. Ανεπίτρεπτο για το ήθος και ύφος του συλλόγου να εμπλακούν άτομα σαν τον κοντό , χίλιες φορές να είμαστε δεκαετίες στη γάμα κατηγορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή