Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κύριoς ήρθε, κύριος έφυγε ο Κούστας | Πρέπει να βγάλουν πειστική αντίδραση οι παίκτες!

Ο Πανιώνιος θα πορευτεί πλέον χωρίς τον Νίκο Κούστα στον πάγκο του, αφού μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Ιάλυσο αποτελεί παρελθόν από τον ...

Ο Πανιώνιος θα πορευτεί πλέον χωρίς τον Νίκο Κούστα στον πάγκο του, αφού μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Ιάλυσο αποτελεί παρελθόν από τον κυανέρυθρο πάγκο.

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης 

Συνήθως όταν μια ομάδα δεν τα πάει όπως πρέπει, το... μάρμαρο το πληρώνει ο προπονητής. Είναι πολύ πιο εύκολο άλλωστε να διώξεις έναν άνθρωπο, παρά τους ποδοσφαιριστές! 

Κάπως έτσι έγινε και στον φετινό Πανιώνιο. Ο Νίκος Κούστας ήρθε το περασμένο Καλοκαίρι στη Νέα Σμύρνη και με βεβαιότητα μπορώ να πω ότι αγάπησε και δέθηκε με την ομάδα, δούλεψε πολύ, όμως τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που ήθελε ούτε εκείνος, ούτε φυσικά και ο Πανιώνιος.

Ο Έλληνας coach προσπάθησε να περάσει τις δικές του αρχές και τα δικά του θέλω στην ομάδα, με ένα επιθετικό ποδόσφαιρο, κατοχή της μπάλας, αυτοματισμούς κλπ. Σε κάποια παιχνίδια η ομάδα έβγαλε ωραία δουλεμένα πράγματα στο γήπεδο, σε άλλα όχι. Όμως το μεγαλύτερο μειονέκτημα του φετινού Πανιωνίου είναι οι εκτός έδρας αγώνες. Είναι χαρακτηριστικό πως το ματς στη Ρόδο με τον Ιαλυσο ήταν το 5ο όπου οι κυανέρυθροι δεν σκόραραν. Είχαν προηγηθεί οι "λευκές" ισοπαλίες σε Ερμιονίδα, Πύργο και Κω, όπως και η ήττα από τον ΑΣ Ρόδο (1-0).

Όπως και να έχει, επειδή λόγω του ρεπορτάζ ζω από κοντά την ομάδα, οφείλω να πω πως ο Κούστας από την πρώτη ως και την τελευταία μέρα φέρθηκε σαν κύριος στον Σύλλογο, εργάστηκε πάρα πολύ καθημερινά για την ομάδα, όμως τελικά δεν του βγήκε όπως θα ήθελε η παρουσία του στη Νέα Σμύρνη. Σίγουρα έκανε λάθη, όμως για την γενικότερη πορεία δεν ευθύνεται μόνο εκείνος. Ίσως είναι αυτό που λέμε δεν ήταν γραφτό... Πάντως, ο επαγγελματισμός του και το γεγονός πως είναι μόλις 39 ετών του δίνουν όλα τα φόντα για να έχει ένα λαμπρό μέλλον στην προπονητική  

Από εκεί και πέρα, τώρα το... βάρος πέφτει στους ποδοσφαιριστές του Ιστορικού. Καλούνται να... ταρακουνηθούν μετά την αλλαγή προπονητή, να αλλάξουν προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας και από εδώ και πέρα να μην πετάξουν ούτε έναν βαθμό. Η ομάδα πρέπει να κάνει το απόλυτο (τουλάχιστον) στην έδρα της και επιτέλους να πάρει τα λεγόμενα "μεγάλα" παιχνίδια του ομίλου. Οι παίκτες πρέπει να βγάλουν πειστική αντίδραση τώρα! Μόνο έτσι θα μείνει ο Πανιώνιος σε πορεία ανόδου. Μόνο έτσι θα καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση. 

ΥΓ: Προσωπικά ευχαριστώ τον Νίκο Κούστα για την συνεργασία που είχαμε για τις ανάγκες του ρεπορτάζ. Το έγραψα και παραπάνω. Κύριος ήρθε και κυρίως κύριος έφυγε από τον Πανιώνιο!

ΥΓ1: Πολλά ονόματα προπονητών θα διαβάσετε από εδώ και από εκεί ως υποψήφιοι για τον πάγκο του Πανιωνίου. Η αλήθεια είναι πως στον Πανιώνιο εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Η ομάδα πάντως στο ματς του Σαββάτου με τον Παναργειακό θα πάει με τον Θάνο Κιούπκιολη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια