Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τέλoς ο Κoύστας

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου ο Νίκος Κούστας.

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου ο Νίκος Κούστας.

Μετά το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα του Ιστορικού με την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ιάλυσο και το γεγονός πως ο Πανιώνιος έμεινε τέσσερις βαθμούς πλέον από τομ πρωτοπόρο Αιολικό, η διοίκηση του συλλόγου έκρινε πως έπρεπε να υπάρξει ένα... ηλεκτροσόκ στην ομάδα.

Έτσι, όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, ο προπονητής... πλήρωσε το μάρμαρο, με τον Νίκο Κούστα να μην συνεχίζει στον πάγκο του Ιστορικού.

Ο 39χρονος coach ήρθε το περασμένο Καλοκαίρι στη Νέα Σμύρνη, με σκοπό να καταφέρει, μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, να ανεβάσουν τον Πανιώνιο στην Super League 2.

Τα τελευταία αποτελέσματα, όμως και κυρίως οι πολλοί χαμένοι βαθμοί στα εκτός έδρας παιχνίδια, έφεραν απογοήτευση στις τάξεις του συλλόγου και οι άνθρωποι του Ιστορικού έκριναν πως πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών και θέλοντας να... ταρακουνήσουν την ομάδα, προχώρησαν στο λεγόμενο ποδοσφαιρικά "ηλεκτροσόκ", με τον Κούστα πλέον να αποτελεί παρελθόν.

Ο Θάνος Κιούπκιολης θα αναλάβει να "τρέξει" την καθημερινότητα της ομάδας ενόψει και του ερχόμενου αγώνα με τον Παναργειακό, με την διοίκηση ήδη να αναζητά τον... εκλεκτό για τον κυανέρυθρο πάγκο. 

Η επίσημη ανακοίνωση του Πανιωνίου ΓΣΣ: 

"Η διοίκηση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣ Σμυρνης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κο Νίκο Κούστα.
Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του, αλλά και για την αφοσίωση με την οποία εργάστηκε, προκειμένου να έρθουν για την ομάδα μας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Έχουν ήδη δρομολογηθεί επαφές με υποψηφίους για την ανάληψη καθηκόντων στην κεφαλή του τεχνικού επιτελείου, με μοναδικό και απαρέγκλιτο στόχο ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ να διεκδικήσει στις υπόλοιπες έντεκα αγωνιστικές την πρώτη θέση στον όμιλο και την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Θα διεκδικήσουμε τον στόχο μας, πορευόμενοι από τον δρόμο που έχουμε επιλέξει. Εκείνον της αξιοπρέπειας και της μάχης στους αγωνιστικούς χώρους.
Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού στην αναμέτρηση με τον Παναργειακό θα επιτελέσει ο Θάνος Κιούπκιολης."

Δεν υπάρχουν σχόλια