Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Eυχαρίστησε Πανιώνιο η Ερμιονίδα | Ζήτησε συγγνώμη ο παίκτης που τραυμάτισε τον Στούπη

Τις ευχαριστίες της προς τον Πανιώνιο για την φιλοξενία του εξέφρασε με ανακοίνωση της η Ερμιονίδα. 

Τις ευχαριστίες της προς τον Πανιώνιο για την φιλοξενία του εξέφρασε με ανακοίνωση της η Ερμιονίδα. 

Παραλληλα, η ομάδα της Αργολίδας έδωσε της ευχές της για τον Στούπη και τον τραυματισμό που υπέστη, ενώ ο ποδοσφαιριστής Νικολόπουλος που υπέπεσε στο σκληρό μαρκάρισμα ζήτησε συγνώμη από τον άτυχο μέσο του Ιστορικού. 

Αναλυτικα η ανακοίνωση της Ερμιονίδας:

Όλα τα μέλη της ΑΕ Ερμιονίδας ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση και τους ανθρώπους του Πανιωνίου για την άψογη φιλοξενία που πρόσφεραν

στην αποστολή της ομάδας μας, αλλά και σε φιλάθλους μας, στο μεταξύ μας παιχνίδι, που διεξήχθη στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση, το προπονητικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές και όλη η οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου, Γιώργο Στούπη, ο οποίος τραυματίστηκε στη μεταξύ μας αναμέτρηση. Είμαστε σίγουροι ότι θα γυρίσει σιδερένιος και ακόμα πιο δυνατός στα γήπεδα.

«Οι ευχές όλων μας για περαστικά συνοδεύουν τον Γιώργο Στούπη. Ευχόμαστε όλοι να επιστρέψει γρήγορα», υπογράμμισε ο προπονητής μας Θοδωρής Γιακαλής.

Μέλη του συλλόγου μας από την πρώτη στιγμή, ευχήθηκαν στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, στον άτυχο παίκτη και στους ανθρώπους του Πανιωνίου να πάνε όλα καλά με την ανάρρωσή του, και να επιστρέψει γερός στους αγωνιστικούς χώρους. Το ίδιο έπραξε και ο ποδοσφαιριστής μας Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος βρήκε τον Γιώργο Στούπη στα αποδυτήρια, του ευχήθηκε περαστικά, ζητώντας του συγγνώμη για την άτυχη στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια