Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κούστας: «Έγιναν πράγματα που τα έζησα για πρώτη φορά, είμαι περήφανος για τον Πανιώνιο!» (video)

Φανερά απογοητευμένος από τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Ρόδου εμφανίστηκε ο Νίκος Κούστας

Φανερά απογοητευμένος από τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Ρόδου εμφανίστηκε ο Νίκος Κούστας, μετά το τέλος του αγώνα του Πανιωνίου με την ομώνυμη ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Έγιναν πράγματα που τα έζησα για πρώτη φορά! 

"Πρόκειται για δύο ομάδες πολύ καλές, που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και το ξέραμε αυτό και είχαμε προετοιμαστεί γι' αυτό. Δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής το παιχνίδι αυτό , γιατί δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για το ποια ομάδες έβγαλε καλύτερα ένα τακτικό πλάνο, για τον ξεκάθαρο λόγο ότι σήμερα έγιναν πράγματα που εγώ προσωπικά αυτά τα λίγα χρόνια που είμαι στην προπονητική τα έζησα για πρώτη φορά. Έχω δώσει όρκο στον εαυτό μου ότι δεν θα ασχοληθώ ποτέ ούτε με διαιτησίες, ούτε με παρασκήνια, ούτε με τίποτα τέτοιο. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι προσπαθώ στο ποδόσφαιρο να κάνω κάτι στην προπονητική από την τρίτη ερασιτεχνική μέχρι και εδώ που εχω φτάσει και πραγματικά με κάνει και μετανιώνω οικτρά που έχω παρατήσει και έχω θυσιάσει τόσα πράγματα στη ζωή μου για να ασχοληθώ με αυτό το πράγμα που λέγεται ποδόσφαιρο. Πραγματικά ντρέπομαι για όλο αυτό. 

Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα πετύχει τον στόχο του γιατι προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο και είμαι πραγματικά πολύ περήφανος γι΄αυτό. Εμένα προσωπικά σαν Νίκο Κούστα με βάζει σε σκέψεις για ποιο λόγο θυσιάζω όλη μου τη ζωή γι' αυτό που λέγεται ποδόσφαιρο

Η ομάδα αφού κατάφερε και μπορεί να γυρίσει υγιής θα κάνει αυτό που πρέπει για την Κυριακή που έχουμε τον τελικό μας με την Μύκονο".

Δεν υπάρχουν σχόλια