Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πολλά τα κυανέρυθρα παράπονα για την διαιτησία του Ζαχαρόπoυλου!

Με έντονα παράπονα άφησε η διαιτησία του Ζαχαρόπουλου τον Πανιώνιο στο εκτός έδρας ματς με την Ρόδο.

Με έντονα παράπονα άφησε η διαιτησία του Ζαχαρόπουλου τον Πανιώνιο στο εκτός έδρας ματς με την Ρόδο.

Οι κυανέρυθροι διαμαρτύρονται -μεταξύ άλλων- για: 
  • Την ανεκτικότητα του διαιτητή στο -πολλές φορές- σκληρό παιχνίδι των παικτών της Ρόδου. Ο ρέφερι δεν έπραξε τα δέοντα στις "κλωτσιές" των γηπεδούχων, μία εξ' αυτών, μάλιστα, έβγαλε νοκ άουτ με τραυματισμό τον Σωτήρη Πίσπα!
  • Το φάουλ από το οποίο προήλθε η φάση του πέναλτι, που όπως λένε χαρακτηριστικά από τον Πανιώνιο "δεν υπάρχει απολύτως τίποτα!".  
  • Το πέναλτι που σφυρίζει ο διαιτητής, το οποίο ουσιαστικά έκρινε και το ματς. Ο Ζαχαρόπουλος υποδεικνύει χέρι του Γκότοβου την ώρα που η μπάλα είναι στον αέρα, με τους κυανέρυθρους  το αμφισβητούν και να θεωρούν πως ο διαιτητής έδειξε πολύ εύκολα την λευκή βούλα!
  • Τα... ατελείωτα οφσάιντ που υποδέχθηκαν εις βάρος του Πανιωνίου. Κάθε φορά που οι παίκτες του Κούστα προσπαθούσαν να βγουν με αξιώσεις στην επίθεση, ο επόπτης σήκωνε την σημαία του, δίνοντας τέλος στις καλές προϋποθέσεις των κυανέρυθρων. Είναι χαρακτηριστικό πως στο δεύτερο ημίχρονο κόπηκαν περισσότερες από 10 επιθέσεις του Πανιωνίου ως οφσάιντ!!!
  • Τις καθυστερήσεις που δεν έδειξε στο πρώτο ημίχρονο ο διαιτητής, παρά τις συνεχείς καθυστερήσεις των γηπεδούχων. Στο δεύτερο μέρος ο καθαρός χρόνος παιχνιδιού ήταν πολύ λίγος, αφού οι παίκτες της Ρόδου έπεφταν ο ένας μετά τον άλλον στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό βέβαια να "φάνε" όσο περισσότερο χρόνο μπορούσαν! Αυτοί, όμως, έκαναν την δουλειά τους, ο διαιτητής είναι το θέμα τι κάνει;;;
Αυτοί, λοιπόν, είναι κάποιοι από τους λόγους που ο Πανιώνιος "φωνάζει" για την διαιτησία του Ζαχαρόπουλου, με τον Νίκο Κούστα να αναφέρει χαρακτηριστικά στην συνέντευξη Τύπου πως «...εγιναν πράγματα που τα έζησα για πρώτη φορά!». Θυμίζουμε ότι στο ημίχρονο του αγώνα είχε βγάλει σχετική ανακοίνωση ο Πανιώνιος.

πηγή φωτογραφίας: dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια