Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παίκτης τoυ Ιστορικού ο Πριόνας!

Στην ολοκλήρωση μίας ακόμη μεταγραφικής κίνησης προχώρησε ο Πανιώνιος.

Στην ολοκλήρωση μίας ακόμη μεταγραφικής κίνησης προχώρησε ο Πανιώνιος.

Ο λόγος για τον Γιάννη Πριόνα, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του Ιστορικού και έρχεται στη Νέα Σμύρνη για να ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου του 1998. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα των Τυληκράτη, Ολυμπιακού Βόλου, Ιάλυσου, Ιεράπετρας, Καραϊσκάκης Άρτας και Κηφισιάς.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει εμπειρία από τις επαγγελματικές κατηγορίες και ο προπονητής του Ιστορικού Νίκος Κούστας έχει πολύ καλή άποψη για τις δυνατότητες του, καθώς τον γνωρίζει από την κοινή παρουσία τους στην Κηφισιά.

Να σημειωθεί, πως στην θέση του δεξιού μπακ ο Πανιώνιος είχε το τελευταίο διάστημα ενεργό μόνο τον Καρδάμη, λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που έχει βγάλει φέτος ο Ξυγκόρος.

Βέβαια, ο Παναγιώτης Ξυγκόρος είναι ένας ποδοσφαιριστής που οι κυανέρυθροι πιστεύουν πολύ, τον υπολογίζουν κανονικά και είναι δεδομένο πως άπαντες θέλουν να παραμείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια.

Την δεδομένη χρονική περίοδο, όμως, οι θλάσεις που τον ταλαιπωρούν χρειάζονται σωστή αποθεραπεία και προσοχή για να μην εξελιχθούν σε κάτι πιο επιβαρυντικό. 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια