Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν... μασάει ο Πανιώνιος! 11Χ11 και συνεχίζει!

Και το... τρένο του Πανιωνίου δεν σταματάει πουθενά. Ο Ιστορικός επικράτησε εκτός έδρας (και) του Αιγάλεω (εξ' αναβολής) με 97-86, φτάνο...

Και το... τρένο του Πανιωνίου δεν σταματάει πουθενά. Ο Ιστορικός επικράτησε εκτός έδρας (και) του Αιγάλεω (εξ' αναβολής) με 97-86, φτάνοντας στο 11Χ11! 

Σε ένα ακόμη ματς η ομάδα του Περικλή Ταυρόπουλου ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της και χωρίς να πατήσει ιδιαίτερα το πόδι στο γκάζι, πήρε μία ακόμα νίκη, την 11η σε ισάριθμα παιχνίδια του πρωταθλήματος και συνεχίζει στην κορυφή μόνος και αήττητος! 

Ο αγώνα στιγματίστηκε από την μεγάλη διακοπή που υπήρξε στο πρώτο ημίχρονο, όταν η διαιτητική τριάδα πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια ύστερα από "επίθεση" που δέχτηκε από ανθρώπους των γηπεδούχων (από τον πάγκο και από την εξέδρα". Τελικά, αφού εκκενώθηκε η κερκίδα, το ματς με μεγάλη χρονική καθυστέρηση συνεχίστηκε. 

O Πανιώνιος, λοιπόν, απέδειξε πως δεν μασάει από τίποτα και πουθενά, με τους κυανέρυθρους να ξεκινούν με το... δεξί το 2023, συνεχίζοντας απτόητοι την τρομερή τους αγωνιστική σεζόν! 

Το παιχνίδι

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα στο παρκέ και όσο περνούσε ο χρόνος ανέβαζε την απόδοση του. Το σκορ της περιόδου ήταν 24-18 για τους κυανέρυθρους.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Ταυρόπουλου συνεχώς και ανέβαζε στροφές, φτάνοντας την διαφορά και στο +9'. Δυστυχώς, όμως, στα μισά της περιόδου είχαμε προσωρινή διακοπή στο παιχνίδι. Ο Χρήστος Σκάνδαλος κέρδισε ένα επιθετικό φάουλ, το οποίο έφερε έντονες αντιδράσεις από τους γηπεδούχους, με τα πράγματα μάλιστα να βγαίνουν εκτός ορίων! Άνθρωποι των γηπεδούχων που ήταν εντός παρκέ, αλλά και οπαδοί από την εξέδρα κινήθηκαν απειλητικά προς τους διαιτητές, με αποτέλεσμα αυτοί να πάρουν άμεσα τον δρόμο προς τα αποδυτήρια, προκειμένου να μην κινδυνέψει η σωματική τους ακεραιότητα. Τελικά, μετά από αρκετή ώρα, οι διαιτητές αποφάσισαν πως για να συνεχιστεί το ματς θα πρέπει να γίνει εκκένωση στις εξέδρες, ώστε να υπάρχει η απαραίτητη ασφάλεια, τόσο για τους ίδιους όσο και για τους παίκτες του Πανιωνίου.

Μετά λοιπόν, από μία μεγάλη χρονικά διακοπή, ο αγώνας συνεχίστηκε, με τον Πανιώνιο να κλείνει το ημίχρονο με το υπέρ του 51-39.

Η τρίτη και η τέταρτη περίοδος δεν είχαν διαφορές, με την ομάδα του Ταυρόπουλο να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι και ουσιαστικά το μοναδικό ερωτηματικό ήταν το τελικό σκορ, με το οποίο ο Ιστορικός θα έφτανε στη νίκη.

Πρωταγωνιστές επιθετικά για τον Πανιώνιο ήταν οι Βεργίνης, Σαχπατζίδης και Αντωνάκης, με το τελικό σκορ να είναι το 97-86 για την ομαδάρα του Ιστορικού.


Δεκάλεπτα: 18-24, 39-51, 62-78, 86-97

Αιγάλεω (Καραχάλιος): Παπαδολιάς 8, Μαλτέσιος 2, Καρασταμάτης 5, Κουκουνιάς 18, Χαϊκάλης 20 (4), Κόκκαλης 8, Οικονομόπουλος 3, Καράβολας 20 (1), Μαράντης, Νικολιδάκης, Κουμάνταρος.

Πανιώνιος (Ταυρόπουλος): Σκάνδαλος 3, Παπαδιονυσίου Γ. 14 (3), Παπαδιονυσίου Στ. 9 (1), Αντωνάκης 15 (2), Μάντζαρης 2, Σταθόπουλος, Χάλαρης 7 (1), Σαχπατζίδης 21, Βεργίνης 26 (3)

Δεν υπάρχουν σχόλια