Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τo... τρένο έχει έναν προορισμό: Την κορυφή!

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α2

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας με την νίκη επί της ΓΕ Ηρακλείου (3-0).

Το πρόσημο; Κάτι παραπάνω από θετικό. Η ομάδα του Αργύρη Ψάρρα βρίσκεται στην πρώτη θέση έχοντας κερδίσει και τα 10 παιχνίδια που έχει δώσει και μάλιστα χωρίς να χάσει σετ. Όλες οι νίκες ήταν καθαρές με 3-0 σκορ.

Ένα πραγματικά εντυπωσιακό επίτευγμα που δείχνει ότι τα πράγματα πάνε πάρα πολύ καλά στην ομάδα και η προσπάθεια που γίνεται αποδίδει καρπούς. Στόχος από την αρχή της χρονιάς ήταν η επάνοδος στην Pre League και η ομάδα βρίσκεται στον απολύτως σωστό δρόμο. Το καλοκαίρι ανανεώθηκε το συμβόλαιο του προπονητή της Αργύρη Ψάρρα, έμεινε ένας σημαντικός κορμός παικτών από την ομάδα της προηγούμενης σεζόν (Βασιλακόπουλος, Βλαβιανός, Καφούρος, Κωνσταντινίδης, Μακράκης,Σαλωνίτης,Φύτρος, Χατζηνικολάου) και αποκτήθηκε ένα μείγμα έμπειρων και ταλαντούχων παικτών (Πλεμμένος, Δημόπουλος, Δανιήλ, Μαγγανάς,Κανάσαρος, Ζαχαρόπουλος) για να ενισχυθεί αυτή η προσπάθεια. 

Στην ομάδα άπαντες δουλεύουν σκληρά , υπάρχει πολύ καλό κλίμα μεταξύ των παικτών και φαίνεται τόσο στη βαθμολογία όσο και στον αγωνιστικό χώρο ότι έχει δημιουργηθεί ένα πολύ ποιοτικό σύνολο που δεν δυσκολεύεται να επικρατήσει των αντίπαλων του. Μια ομάδα που αξίζει την έμπρακτη στήριξη μας

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ομάδα στηρίζεται οικονομικά από του ίδιους τους φιλάθλους της και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια.

Ευχή όλων μας να είναι ανάλογη η πορεία της ομάδας μας και στον β' γύρο του πρωταθλήματος και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο στην Pre League. 

Υ.Γ. Αυτή την εβδομάδα δεν θα έχει κάποια αγωνιστική υποχρέωση η ομάδα βόλεϊ των Ανδρών καθώς ένας από τους συνδιεκδικητές της ανόδου και επόμενος αντίπαλος της ο Ιωνικός Νίκαιας αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Συντάκτης: Θανάσης Σχοινάς

Δεν υπάρχουν σχόλια